PHDSTUDIES.RO

Caută Programe de Doctorat în Biologie Part time în Columbia 2019/2020

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

Biologia este studiul tuturor formelor de viață și a modului în care acestea convertesc și consumă energie pentru a supraviețui și pentru a-și menține stabilitatea. Domeniile studiilor biologice sunt clasificate în funcție de tipul de organisme și de complexitate, precum și de metoda de studiu.

Columbia, oficial Republica Columbia, este o republică constituțională unitară care cuprinde treizeci și două departamente.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Filosofie în Biologie Part time în Columbia 2019/2020

1 Rezultate din Biologie, Columbia Filter

Doctorat în științe biologice

Pontificia Universidad Javeriana
Campus Part time 8 semestre Ianuarie 2020 Columbia Bogotá

Doctoratul este programul postuniversitar academic care acordă titlul de cel mai înalt nivel educațional, care acreditează pregătirea și competența pentru exercițiul academic și de cercetare de înaltă calitate. Obiectivul său este formarea cercetătorilor independenți în domeniul științelor biologice și biomedicale. Teza va fi o contribuție originală și semnificativă în zona dvs.