PHDSTUDIES.RO

Vezi Doctorate în Biologie Cu jumătate de normă 2019

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

Studiul biologiei poate duce la o carieră în asistență medicală, educație, conservarea mediului și biotehnologie. Acesta poate forma și o bază pentru urmarea unui studiu de doctorat în domenii de activitate clinică sau de cercetare.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Biologie Cu jumătate de normă 2019

7 Rezultate din Biologie Filter

Program de doctorat oficial in biologie moleculara si celulara

Universidade da Coruña
Campus La zi Part time 3 - 5 ani Septembrie 2019 Spania A Coruña + 1 mai mult

Programul de doctorat în Biologie celulara si moleculara este un grad oficial abordări de formare în domeniul cercetării biologice fundamentale moleculare și celulare. Cu colaborarea Institutului de Cercetări Biomedicale din A Coruña (INIBIC).

Doctor în Microbiologie

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus La zi Part time 4 ani Octombrie 2019 Republica Cehă Prague + 1 mai mult

Acest domeniu de studiu se axează pe educarea specialiștilor competenți să lucreze într-un spectru larg de microbiologie. Un studiu este orientat spre masteringul complex al mai multor ramuri ale microbiologiei contemporane, inclusiv microbiologia mediului, clinic și alimentar, împreună cu principiile geneticii moleculare.

Doctor în filosofie în biologie

Sunway University
Campus La zi Part time 3 - 4 ani Ianuarie 2020 Malaysia Shah Alam + 1 mai mult

Acest program orientat spre cercetare își propune să dezvolte în continuare abilitățile de cercetare curente într-unul din mai multe domenii-cheie ale biologiei.

Biologia și durabilitatea ecosistemului

Queen's University Belfast
Campus La zi Part time 3 ani Contactează şcoala Regatul Unit Belfast + 1 mai mult

Obiectivul principal al clusterului de cercetare Ecologie, evoluție, comportament și economie de mediu este aspectele fundamentale și aplicate ale ecologiei, economiei mediului, conservării, acvaculturii, comportamentului animalelor, taxonomiei moleculare și geneticii moleculare, implicând în special legăturile dintre aceste aspecte. Clusterul are un nivel ridicat de activitate de cercetare care implică personalul academic, cercetătorii postdoctorali și studenții postuniversitari de cercetare. Clusterul are un nivel ridicat de activitate de cercetare care implică personalul academic, cercetătorii postdoctorali și studenții postuniversitari de cercetare.

Doctorat în științe biologice

Pontificia Universidad Javeriana
Campus Part time 8 semestre Ianuarie 2020 Columbia Bogotá

Doctoratul este programul postuniversitar academic care acordă titlul de cel mai înalt nivel educațional, care acreditează pregătirea și competența pentru exercițiul academic și de cercetare de înaltă calitate. Obiectivul său este formarea cercetătorilor independenți în domeniul științelor biologice și biomedicale. Teza va fi o contribuție originală și semnificativă în zona dvs.

Integrate MSc-PhD în moleculară

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School
Campus La zi Part time Octombrie 2019 Israel Rehovot

Studiul neurologiei este privit de mulți ca fiind frontiera ultimă a științei. Acesta cuprinde un set divers de abordări, de la studiul genelor la studiul neuronilor, sinapselor, circuitelor, comportamentului și cunoașterii. Neuroștiința în Institutul Weizmann cuprinde cercetarea în toate aceste aspecte.

Masterat integrat în științele creierului: sisteme, computaționale

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School
Campus La zi Part time Octombrie 2019 Israel Rehovot

Studiul neurologiei este privit de mulți ca fiind frontiera ultimă a științei. Acesta cuprinde un set divers de abordări, de la studiul genelor la studiul neuronilor, sinapselor, circuitelor, comportamentului și cunoașterii. Neuroștiința în Institutul Weizmann cuprinde cercetarea în toate aceste aspecte.