PHDSTUDIES.RO

Compară Programe de Doctorat în Biologie Part time în Statele Unite ale Prague Republica Cehă 2019

Un Doctor în Filosofie, doctor scurt este un grad academic avansat câștigat în diverse domenii, ceea ce înseamnă interesele majore și realizări în cercetare.

Studiul biologiei poate duce la o carieră în asistență medicală, educație, conservarea mediului și biotehnologie. Acesta poate forma și o bază pentru urmarea unui studiu de doctorat în domenii de activitate clinică sau de cercetare.

Republica Cehă este în inima Europei, este un vecin de Slovacia, Austria, Germania și Polonia. Universități cehe oferi reputație de lungă durată și specializări interesante.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Biologie Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Prague în Republica Cehă 2019

1 Rezultate din Biologie, Prague Filter

Doctor în Microbiologie

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus La zi Part time 4 ani Octombrie 2019 Republica Cehă Prague + 1 mai mult

Acest domeniu de studiu se axează pe educarea specialiștilor competenți să lucreze într-un spectru larg de microbiologie. Un studiu este orientat spre masteringul complex al mai multor ramuri ale microbiologiei contemporane, inclusiv microbiologia mediului, clinic și alimentar, împreună cu principiile geneticii moleculare.