PHDSTUDIES.RO

Compară Programe de Doctorat în Biologie Part time in Prague Republica Cehă 2019

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Studiul aprofundat al aspectelor biologice ale corpului uman poate reprezenta baza pentru continuarea studiilor în farmacologie sau medicină. Studiul biologiei poate fi combinat cu instruirea pentru obținerea unei acredități de predare, pentru cei care doresc să devină profesori de știință.

Republica Cehă are un învățământ universitar bazat pe bine-stabilit și cercetare. Acest lucru a făcut de învățare INI Praga unul din curriculum respectat 's în Europa, deoarece cultivă spiritul de creativitate și inovare în rândul studenților.

Acesta este cel mai mare oraș din Republica Cehă, și-l 'e una dintre cele mai importante centre de educație și cercetare. Cele mai multe instituții de învățământ situate aici să permită studenților atât locale, cât și internaționale au o gamă largă de programe de a se angaja în timpul șederii lor. Educația este un impact acest oraș foarte pozitiv în ceea ce privește creșterea social-economice.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Biologie Cu jumătate de normă in Prague în Republica Cehă 2019

1 Rezultate din Biologie, Prague Filter

Doctor în Microbiologie

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus La zi Part time 4 ani Octombrie 2019 Republica Cehă Prague + 1 mai mult

Acest domeniu de studiu se axează pe educarea specialiștilor competenți să lucreze într-un spectru larg de microbiologie. Un studiu este orientat spre masteringul complex al mai multor ramuri ale microbiologiei contemporane, inclusiv microbiologia mediului, clinic și alimentar, împreună cu principiile geneticii moleculare.