77 Doctorat Programe în Biologie 2024

Doctorat Programe în Biologie 2024Filter
    • Ramat Gan, Israel

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    Căutăm un doctorat. student să se alăture laboratorului nostru de interacțiuni Microbiom-Host, condus de dr. Lior Lobel. Dieta are un impact profund asupra fiziologiei și sănătății noastre, iar microbiota intestinală mediază unele efecte ale dietei. Laboratorul nostru se străduiește să înțeleagă mecanismele moleculare aflate în joc în interfața interacțiunilor dietă-microb-gazdă. Mai exact, suntem interesați să studiem modificările post-translaționale induse de dietă pentru a descifra mecanisme noi care afectează activitatea bacteriană în interiorul gazdei.

    • Munich, Germania

    La zi

    6 semestre

    În campus

    Engleză

    Graduate School Life Science München (LSM) oferă un program de doctorat internațional pentru cercetători de ultimă generație motivați și calificați din punct de vedere academic la una dintre universitățile de top din Europa - Universitatea Ludwig-Maximilians din München.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Școala de Științe Biologice oferă programe de doctorat și MPhil (grad de cercetare) la subiecte care variază de la biochimie de bază, genetică moleculară și cercetare a cancerului, la științe agricole, ecologie marină și evaluarea economică a serviciilor ecosistemice și vânzarea cu amănuntul a produselor alimentare.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Obiectivul principal al grupului de cercetare Ecologie, evoluție, comportament și mediu este aspectele fundamentale și aplicate ale ecologiei, economiei mediului, conservării, acvaculturii, comportamentului animalelor, taxonomiei moleculare și geneticii moleculare, implicând în special legături între aceste aspecte. Clusterul are un nivel ridicat de activitate de cercetare care implică personal academic, oameni de știință postdoctorali și studenți postuniversitari. Clusterul are un nivel ridicat de activitate de cercetare care implică personal academic, oameni de știință postdoctorali și studenți postuniversitari.

    • Jerusalem, Israel

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    Un lider global în neuroștiințe computaționale, Centrul se mândrește cu unul dintre cele mai largi și mai diverse programe academice din domeniu. Doctoratul nostru de cinci ani programul oferă celor mai promițători studenți absolvenți instrumentele teoretice și experimentale necesare pentru a realiza adevărate capacități de cercetare interdisciplinară. Această bază largă și solidă vă va permite să înțelegeți cum sistemul nervos îndeplinește eficient o mare varietate de funcții, inclusiv percepția și acțiunea, învățarea și memoria, gândirea și creativitatea.

    • Honolulu, Statele Unite ale Americii
    • Online USA

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obiectivul doctorului în biologie (doctorat) este de a pregăti studenții să devină cercetători și cercetători independenți, cu capacitatea de a aplica principii de biologie, precum și tehnici analitice și experimentale avansate pentru a efectua noi cercetări.

    • Hangzhou, China

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Westlake UniversityDepartamentul de Biologie al lui este o comunitate de pionierat, de susținere și inovatoare de savanți-practicieni axată pe construirea excelenței între științele biologice și ramurile conexe ale științelor fizice, medicinei, ingineriei și științelor materialelor.

    • Pécs, Ungaria

    La zi

    8 semestre

    În campus

    Engleză

    Școala Doctorală de Biologie și Spotbiologie oferă doctorat. studii într-o gamă largă de domenii de biologie și biologie sportivă, inclusiv genetică, microbiologie, biologie vegetală, ecologie, biologie de reglementare, fitness, stres, sport și sistemul imunitar. Laboratoare excelent echipate sunt disponibile în departamentele de biologie și la Centrul de Cercetare Szentágothai al UP, precum și la Institutul Limnologic Balaton. Prin contacte internaționale, dăm ocazia doctoratului nostru. mobilitatea studenților.

    • Camerino, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul național de doctorat în „Neuroștiințe teoretice și aplicate” își propune să ofere studenților doctoranzi metodologiile științifice necesare studiului integrat al neuroștiințelor în domenii care variază de la neurobiologia moleculară și celulară, la neuroștiințe computaționale, cognitive, preclinice, clinice, diagnostice, neurorobotice de reabilitare. până la investigarea relaţiei minte-corp-creier.

    • Košice, Slovacia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Genetica este o ramură științifică care se ocupă cu ereditatea și variația organismelor. Genetica modernă este o parte esențială și fundamentală a majorității disciplinelor biologice cu impact mare asupra medicamentelor, agriculturii, alimentelor sau industriilor farmaceutice. Doctoratul nostru programul în genetică se bazează pe o înțelegere la nivel de sistem a proceselor biologice și reglarea lor de la celule și indivizi la populații cu accent pe aspecte evolutive.

    • Pittsburgh, Statele Unite ale Americii

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul în programul Științe Biologice de la Universitatea Carnegie Mellon exemplifică abordarea interdisciplinară care a devenit o caracteristică esențială a științei biomedicale moderne. Biochimia, biofizica, biologia structurală, celula și biologia dezvoltării, biologia computațională, biologia moleculară și genetica și neuroștiința acoperă focarele noastre de cercetare; mulți studenți sunt implicați în mai multe discipline în timp ce lucrează la proiectele lor de cercetare. Această interdisciplinaritate este neobișnuită pentru departamentele de dimensiuni similare.

    • Fargo, Statele Unite ale Americii

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Departamentul de Științe Biologice oferă studii postuniversitare care conduc la diplome de doctor în filosofie. Diploma de doctor în filosofie este disponibilă în științe biologice, genomică, biologie celulară și moleculară, științe ale mediului și conservării și educație STEM.

    • Ostrava, Republica Cehă

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Richardson, Statele Unite ale Americii

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul programul în biologie moleculară și celulară începe cu cursuri de bază în biochimie, biologie moleculară, biologie celulară și biologie cantitativă. Doctorat candidații efectuează cercetări experimentale sau computaționale într-un laborator la alegere. Cercetările din cadrul Departamentului de Științe Biologice sunt organizate în cinci domenii de forță, care sunt: (1). Biochimie și biofizică; (2). Genomică, sisteme și biologie computațională; (3). Microbiologie; (4). Biologie moleculară și celulară; (5). Fiziopatologie (cancer, neurobiologie, boli infecțioase).

    • Lucca, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Una dintre cele patru piste specifice domeniului este Neuroștiințele cognitive, computaționale și sociale, care se află sub programul de doctorat "Sisteme cognitive și culturale".