$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Botanică

Un doctor de grad Filosofie, de obicei abreviat ca PhD, este una dintre cele mai mari grade de facultate care pot fi atinse. De obicei finalizat după șase până la zece ani de studiu, acest grad este oferit de sute de instituții de învățământ superior din întreaga lume și poate fi desfășurată într-un număr de diferite domenii, inclusiv plante și botanica. Dar ceea ce este un doc… Citeste mai mult

Un doctor de grad Filosofie, de obicei abreviat ca PhD, este una dintre cele mai mari grade de facultate care pot fi atinse. De obicei finalizat după șase până la zece ani de studiu, acest grad este oferit de sute de instituții de învățământ superior din întreaga lume și poate fi desfășurată într-un număr de diferite domenii, inclusiv plante și botanica.

Dar ceea ce este un doctor in Botanică? Acest grad implică studiul de plante și include literalmente zeci de diferite domenii. Elevii s-ar putea afla mai multe despre anatomia plantelor, taxonomie, fiziologie, biochimie, patologie, genetica, biotehnologie, ecologie, microbiologie, și identificarea. Ei pot alege să se concentreze pe un anumit tip de plante, cum ar fi copaci, ierburi, flori, alge, alge marine, culturi, viță de vie, sau arbuști. Doctoranzi pot fi necesare pentru a alege un zonă de focalizare foarte specifice sau pentru a finaliza un proiect de disertație sau de cercetare în timp ce ei de studiu.

Elevii vor descoperi că există multe avantaje pentru a câștiga un doctorat.Pentru unul, acest grad permite absolvenților dreptul de a fi abordate ca "doctor". Pentru un alt, există o mare de oportunități de carieră disponibile pentru cei care posedă un doctorat. Acest grad poate spori puterea de câștig, îmbunătățirea cunoștințelor de un domeniu specific, și de a construi viața și cariera abilități cruciale.

Fiecare universitate va avea un program diferit de doctorat, și, ca atare costul de a atinge un doctorat poate varia foarte mult. Factori cum ar fi credite de transfer și materiale clasa poate complica și mai mult prețul final. Elevii ar trebui să cerceteze cu atenție instituția de alegerea lor, în scopul de a stabili dacă acestea sunt o alegere bună, punct de vedere financiar, înainte de a înscrie.

Cei care atinge un doctorat in Botanică poate urmări o serie de cariere diferite. Ei pot lucra în sectorul agricol sau alimentar de producție, contribuind la generarea produselor vegetale și de a îmbunătăți aprovizionarea cu alimente, sau lucrează pentru agențiile guvernamentale.Multe titulari de doctorat, cu toate acestea, alege să rămână în mediul academic, devenind cercetători și studenți de predare cu privire la domeniul lor.

Începeți de lucru spre gradul dumneavoastră de doctorat astăzi. Școlile din întreaga lume oferă programe de doctorat, și mulți ofera optiuni de clasă on-line pentru cei care au nevoie de un program flexibil sau nu sunt situate în apropiere de universitate. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
University of Johannesburg
Johannesburg, Africa de Sud

Scopul doctoratului în Botanică este de a oferi studenților calificați o înțelegere aprofundată și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul Botaniei. ... +

Scopul doctoratului în Botanică este de a oferi studenților calificați o înțelegere aprofundată și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul Botaniei. -
Doctorat
Normă întreagă
3 - 6 ani
Engleză
Feb 2023
31 Oct 2022
Campus