Filter
Doctorat
Bulgaria Sofia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Doctorat de Top in Sofia Bulgaria 2019

Doctorat este un grad de doctorat, denumit în mod special un "Doctor of Philosophy " grad. Acest lucru este înșelătoare, deoarece titularii de doctorat nu sunt neapărat filosofi (cu excepția cazului în care a obținut diploma în filozofie!). Asta a spus, beneficiarii de doctorat sunt în măsură să se angajeze în experimente mentale, motiv de probleme, și de a rezolva problemele într-un mod sofisticat.

Bulgaria învățământ superior oferă studenților cu împrumut de școlarizare, precum și alte mese subvenționate în timp ce de învățare în instituțiile de învățământ superior. După un student completează studiile lui sau ei, el sau ea poate intra în lumea corporative cu competențele dobândite de învățământ superior.

Sofia fiind capitala și cel mai mare din Bulgaria, are numeroase centre prestigioase de învățământ superior, care sunt recunoscute la nivel global. Universitățile și colegiile mii de studenți se înscriu anual pentru a satisface cererea mare pentru educație. Sfântul Clement de Ohrid Universitatea din Sofia este foarte apreciat aici.

Caută Programe de Doctorat in Sofia în Bulgaria 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

VUZF University

Orice problemă economică sau managerială are aspecte financiare și contabile. Fără cunoștințe despre aceste domenii, nu ar fi posibil să găsim soluții eficiente pentru pr ... [+]

Orice problemă economică sau managerială are aspecte financiare și contabile. Fără cunoștințe despre aceste domenii, nu ar fi posibil să găsim soluții eficiente pentru probleme.

VUZF oferă următoarele îndrumări profesionale pentru doctorat: studii:

"Finanțe și asigurări""Contabilitate, control și analiză"

Durata studiilor pentru un doctorat gradul este de până la 3 ani (pentru forma planului integral și individual) și până la 4 ani (pentru forma parțială)

Directii

Programele de doctorat cuprind un spectru larg al direcției profesionale "Economie":

Business, Finanțe, Asigurări, Asigurări Sociale și de Sănătate, Bancare, Marketing și Vânzări, Contabilitate și Control, Audit și Risc Management, Inovație, Antreprenoriat, Psihologie de Afaceri, Economie Circulară și Management Durabil, Piețe de Capital și Investiții, Investiții Imobiliare, industrie, matematică financiară și orice legătură cu economia... [-]

Bulgaria Sofia
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
3 - 4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză