Filter
Doctorat
Canada Quebec Montreal Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Montreal Canada 2019

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

Cu diferite instituții de învățământ superior respective, Montreal este unul dintre orasele din America de Nord, care are cea mai mare concentrare de centre de învățământ superior. Unele dintre cele mai importante persoane din țară au trecut prin oraș, bazate pe instituții pentru diplomele și certificatele de grade.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Montreal în Canada 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Canada
Quebec
Montreal
Tip de studiu
Ritm
McGill University, Desautels Faculty of Management

Desautels Ph.D. Programul participă la un program de doctorat comun, care reunește cele patru universități din Montreal (HEC-Montreal, Concordia, UQAM și McGill). Ca urma ... [+]

Facultatea de Management Deseutels la McGill, renumită în întreaga lume pentru cercetări de ultimă oră, oferă un doctorat. Programul de Management în care studenții restanți desfășoară cercetări fundamentale la frontierele cunoștințelor și practicilor manageriale.

Cu ajutorul cadrelor didactice și a industriei, programul pregătește studenții să devină cercetători autonomi, ale căror activități didactice, publicații și consultanță contribuie la conducerea universităților și organizațiilor din întreaga lume.

Desautels Ph.D. Programul participă la un program de doctorat comun, care reunește cele patru universități din Montreal (HEC-Montreal, Concordia, UQAM și McGill). Ca urmare, elevii au acces la bogate oferte de doctorat din alte universități și sunt așteptați să includă profesori din alte universități în comisiile lor.... [-]

Canada Montreal
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză