Filter
Doctorat
Canada Ontario Thunder Bay Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Thunder Bay Canada 2019

Câștigul salarial un doctorat necesită un studiu extins și efort mental intens. Un doctorat este un studiu academic pe care sa te concentrezi pentru patru la șase ani după ce a obținut diploma de master dvs., și care duce, în cazul în care de succes, pentru un grad de doctorat, cel mai înalt grad academic.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

Denumit în mod obișnuit ca fiind capitala culturală a Canadei; Thunder Bay este o zonă fabulos de a efectua studiile, și în același timp se simtă ca acasă. Aproape toate culturile sunt reprezentate aici, prin urmare, de către aderarea la instituțiile de învățământ superior din oraș, chiar dacă ești un străin va excelenta va fi rezultatul cel mai probabil.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Thunder Bay în Canada 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Canada
Ontario
Thunder Bay
Tip de studiu
Ritm
University of Windsor, Graduate

Prin cele trei domenii de studiu, cogniție și de învățare, Leadership educațional și Studii pentru politici și sociale / cultural / Contexte politice ale Educației, Ph.D. ... [+]

Prin cele trei domenii de studiu, cogniție și de învățare, Leadership educațional și Studii pentru politici și sociale / cultural / Contexte politice ale Educației, Ph.D. Comun în Studii educaționale Programul are drept scop promovarea anchetă științifică și producerea de noi cunoștințe în contextul unei culturi a cercetării.

Ne-am angajat la progrese metodologice în cercetarea educațională și integrarea de teorie și practică. Noi hrăni studenții noștri în curs de dezvoltare ca savanți și lideri în facultăți de educație, sistemele școlare, precum și alte setări instituționale, contribuind astfel la creșterea cercetării și burse de studiu în Canada și pe plan internațional. Noi promovam dezvoltarea profesionala printr-o colaborare între cercetători, practicieni, instituțiile de învățământ și facultățile de educație, stimulând astfel legături între școli și universități, precum și promovarea parteneriatelor la nivel local, la nivel național, cât și internațional. Ne-am angajat să excelență în studenți și de facultate, precum și absolvenților care sunt producătoare de viață lungă care învață.... [-]

Canada Windsor Thunder Bay
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză