PHDSTUDIES.RO

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Thunder Bay Canada 2019

Câștigul salarial un doctorat necesită un studiu extins și efort mental intens. Un doctorat este un studiu academic pe care sa te concentrezi pentru patru la șase ani după ce a obținut diploma de master dvs., și care duce, în cazul în care de succes, pentru un grad de doctorat, cel mai înalt grad academic.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

Denumit în mod obișnuit ca fiind capitala culturală a Canadei; Thunder Bay este o zonă fabulos de a efectua studiile, și în același timp se simtă ca acasă. Aproape toate culturile sunt reprezentate aici, prin urmare, de către aderarea la instituțiile de învățământ superior din oraș, chiar dacă ești un străin va excelenta va fi rezultatul cel mai probabil.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Thunder Bay în Canada 2019

rezultate găsite Filter

Phd de educație

University of Windsor, Graduate
Campus La zi Part time Septembrie 2019 Canada Windsor Thunder Bay + 1 mai mult

Prin cele trei domenii de studiu, cogniție și de învățare, Leadership educațional și Studii pentru politici și sociale / cultural / Contexte politice ale Educației, Ph.D. Comun în Studii educaționale Programul are drept scop promovarea anchetă științifică și producerea de noi cunoștințe în contextul unei culturi a cercetării.