PHDSTUDIES.RO

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Ontario Canada 2019

Cele mai populare doctorat este Doctor of Philosophy sau doctorat Doctoranzi și alte doctorate studiu pregăti absolvent pentru a lansa noi planuri care se adaugă la baza de cunoștințe comune de pe câmp. Candidații și titularii de doctorat cauta de multe ori profesii ca profesori și cercetători, dar mulți merg și pe la diferite roluri în sectorul caritabile, publice și private.

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Ontario în Canada 2019

rezultate găsite Filter

PhD in Organizational Behaviour & Human Resource Management

Telfer School of Management
Campus La zi Contactează şcoala Canada Ottawa

PhD in Management - Finance

Telfer School of Management
Campus La zi Contactează şcoala Canada Ottawa

PhD in Management - Entrepreneurship

Telfer School of Management
Campus La zi Contactează şcoala Canada Ottawa

PhD in Management - Accounting and Control

Telfer School of Management
Campus La zi Contactează şcoala Canada Ottawa

Phd în educație (cu accent pe durabilitate educațională)

Nipissing University
Campus La zi Contactează şcoala Canada Toronto

Întemeiată în contextul unei societăți post-modernă, și recunoscând importanța de perspective multiple, aceasta Ph.D. Programul educațional în Durabilitatea va pregăti studenții dintr-o varietate de domenii.

Phd științei în domeniul științelor biologice

University of Windsor, Graduate
Campus La zi 3 - 5 ani Septembrie 2019 Canada Windsor

Ph.D. nostru Programul oferă oportunități de cercetare independente avansate și de studiu, care se încheie cu prezentarea și susținerea unei lucrări. Ph.D. gradul este completat în mod normal, în trei până la cinci ani (cel puțin doi ani, se aplică în cazul în care elevii dețin deja un M.Sc. recunoscut grad). În acest timp, elevii să ia un minim de trei cursuri și seminarii prezintă trei departamentale.

Phd de educație

University of Windsor, Graduate
Campus La zi Part time Septembrie 2019 Canada Windsor Thunder Bay + 1 mai mult

Prin cele trei domenii de studiu, cogniție și de învățare, Leadership educațional și Studii pentru politici și sociale / cultural / Contexte politice ale Educației, Ph.D. Comun în Studii educaționale Programul are drept scop promovarea anchetă științifică și producerea de noi cunoștințe în contextul unei culturi a cercetării.