Filter
Doctorat
Canada Quebec Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Quebec Canada 2019

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Canada este o țară din America de Nord format din zece provincii și trei teritorii. Situat în partea de nord a continentului, se întinde de la Atlantic la Pacific și spre nord în Oceanul Arctic.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Quebec în Canada 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Canada
Tip de studiu
Ritm
McGill University, Desautels Faculty of Management

Desautels Ph.D. Programul participă la un program de doctorat comun, care reunește cele patru universități din Montreal (HEC-Montreal, Concordia, UQAM și McGill). Ca urma ... [+]

Facultatea de Management Deseutels la McGill, renumită în întreaga lume pentru cercetări de ultimă oră, oferă un doctorat. Programul de Management în care studenții restanți desfășoară cercetări fundamentale la frontierele cunoștințelor și practicilor manageriale.

Cu ajutorul cadrelor didactice și a industriei, programul pregătește studenții să devină cercetători autonomi, ale căror activități didactice, publicații și consultanță contribuie la conducerea universităților și organizațiilor din întreaga lume.

Desautels Ph.D. Programul participă la un program de doctorat comun, care reunește cele patru universități din Montreal (HEC-Montreal, Concordia, UQAM și McGill). Ca urmare, elevii au acces la bogate oferte de doctorat din alte universități și sunt așteptați să includă profesori din alte universități în comisiile lor.... [-]

Canada Montreal
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză