37 Doctorat Programe în Canada for 2024

Doctorat Programe în Canada for 2024Filter
    • Hamilton, Canada

    La zi

    4 ani

    În campus

    Franceză

    Este un program interdisciplinar de patru ani, organizat în jurul literaturilor și culturilor lumii de limbă franceză, inclusiv Franța. Invităm candidații cu un master tradițional în studii în limba franceză, precum și candidații al căror curs a fost mai puțin tipic, cu condiția ca dosarul lor să îndeplinească cerințele Școlii de Studii Absolvente (SGS).

    • Lethbridge, Canada

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul. cu o specializare în Educație este o diplomă de cercetare bogată în teorie și practică, în care studenții vor aborda probleme semnificative și practică profesională într-o anumită concentrație. Programul va pregăti persoane cu cunoștințe de cercetare pentru cariere într-o varietate de contexte educaționale și profesionale, care își bazează din ce în ce mai mult cercetările pe studii bazate pe cercetare.

    • Ottawa, Canada

    La zi

    6 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    Saint Paul University , prin facultățile sale de științe umane, teologie, filosofie și drept canonic, oferă un doctorat în cercetare interdisciplinară pe probleme sociale contemporane. Această diplomă este conferită în comun de Senatele Saint Paul University și Universitatea din Ottawa în temeiul acordului de federație dintre aceștia. Doctoratul de cercetare interdisciplinară oferă un spațiu de reflecție pentru a crește înțelegerea problemelor sociale contemporane, ținând cont de perspectivele disciplinelor absolvente ale celor patru facultăți participante.

    • Victoria, Canada

    La zi

    4 ani

    Amestecat

    Engleză

    Programul de doctor în științe sociale este primul grad de acest gen din America de Nord. Abordează studiul problemelor complexe din lumea reală într-un cadru interdisciplinar și trans-disciplinar. Proiectarea programului aduce intensitatea cercetării unui doctorat tradițional la un accent aplicat, profesional. În acest program, veți explora aplicațiile interdisciplinare ale științelor sociale pentru o transformare practică și durabilă între organizații și societate.

    • Toronto, Canada

    La zi

    În campus

    • Vancouver, Canada

    La zi

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul de doctor în minister (D.Min) este o diplomă avansată pentru liderii pastorali cu experiență care au absolvit un Master în divinitate sau echivalent. Acest program se bazează pe baze solide evanghelice, biblice și teologice și este conceput pentru a ajuta practicanții de slujire să se angajeze într-o reflecție teologică atentă și intenționată printr-o comunitate de învățare profesională, rămânând înrădăcinați în contextul lor de slujire.

    • Ottawa, Canada

    La zi

    În campus

    Engleză

    • Toronto, Canada

    La zi

    În campus

    Engleză

    Întemeiată în contextul unei societăți post-modernă, și recunoscând importanța de perspective multiple, aceasta Ph.D. Programul educațional în Durabilitatea va pregăti studenții dintr-o varietate de domenii.

    • Oshawa, Canada
    • Peterborough, Canada

    În campus

    Engleză

    • Kingston, Canada

    În campus

    Engleză

    • Kelowna, Canada

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Laboratorul PRISM pentru Sisteme Alimentare caută un bursier post-doctoral înalt calificat și foarte motivat care să contribuie la cercetare și managementul cercetării în domeniul evaluării ciclului de viață agroalimentar. Având în vedere situația actuală COVID, poate fi luată în considerare o programare la distanță.

    • Calgary, Canada

    În campus

    Engleză

    Programul de diplomă Doctor în TCM este un program cu normă întreagă de patru ani. Elevii vor învăța concepte de acupunctură, plante medicinale, fundație TCM ... etc. Practica clinică va fi, de asemenea, implicată în acest program ca o parte importantă.

    • Québec City, Canada

    În campus

    Franceză

    În studiile urbane, veți arunca o privire asupra problemelor sociale ale zilei, veți studia orașul în toate dimensiunile sale. Indiferent dacă este vorba de a înțelege mai bine teritoriul ca loc de habitat, muncă și mobilitate, ca organism de gestionare sau spațiu pentru activități individuale, colective și comunitare, veți produce cunoștințe care vor ghida acțiunile pe teritoriu.

    • Toronto, Canada

    Engleză

    Programul de doctorat este destinat membrilor junior (studenți) a căror vocație principală este viața de bursă și predare. Absolvenții programului de doctorat sunt bine echipați pentru a intra în posturi de cercetare sau de predare. Cerințele de admitere includ o diplomă de master cu o componentă a tezei, un background în filozofie și munca anterioară într-un domeniu de studiu conex.

    • Toronto, Canada

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul programul antrenează candidații pentru a efectua cercetări inovatoare. Candidații de succes se califică pentru a preda subiecte teologice (și conexe) în universități, colegii de arte liberale și școli teologice. Candidații sunt, de asemenea, echipați pentru funcții de conducere în organizații ecleziastice și conexe sau pentru practica ministerială îmbunătățită academic.