Filter
Doctorat
Africa de Sud Johannesburg Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Doctorate în Cercetare educațională 2019/2020 in Johannesburg în Africa de Sud

Câștigul salarial un doctorat necesită un studiu extins și efort mental intens. Un doctorat este un studiu academic pe care sa te concentrezi pentru patru la șase ani după ce a obținut diploma de master dvs., și care duce, în cazul în care de succes, pentru un grad de doctorat, cel mai înalt grad academic.

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Orașul Johannesburg este cea mai mare sursă de aur și diamante în Africa de Sud. Aceasta este baza a Curții Constituționale din Africa de Sud și este cel mai mare și mai bogat oraș din provincia Gauteng. Acesta este acasa, la Universitatea din Johannesburg.

Solicită Informații Programe Doctorale în Cercetare educațională in Johannesburg în Africa de Sud 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Cercetare educațională, Johannesburg

Studii
Locație
Africa de Sud
Johannesburg
Tip de studiu
Ritm
University of Johannesburg

Studiul de doctorat necesită un candidat să întreprindă cercetări la nivel academic avansat, care să culmineze cu producerea, apărarea și acceptarea unei teze. Caracteris ... [+]

Studiul de doctorat necesită un candidat să întreprindă cercetări la nivel academic avansat, care să culmineze cu producerea, apărarea și acceptarea unei teze. Caracteristica definitorie a calificării este aceea că candidatul este obligat să demonstreze capacități de cercetare la nivel înalt și să aducă o contribuție academică semnificativă și originală în domeniul Educației.

Doctor în educație: DEd (psihologie educațională)Cerințele de admitereCandidații potențiali vor fi obținut un MEd (psihologie educațională).Performanță academică: studenții trebuie să fi atins minimum 65% în gradul anterior. Dacă nu s-a obținut 65%, învățarea prealabilă și experiența în domeniu pot fi luate în considerare și studenții ar putea fi lăsați să se înregistreze pe baza unei propuneri de cercetare pre-înregistrare, care este acceptată de Departamentul de Psihologie Educațională.... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
4 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză