PHDSTUDIES.RO

Găsește Programe de Doctorat în Cercetare educațională Europa 2019/2020

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Vezi Programe de Doctorat în Cercetare educațională Europa 2019/2020

7 Rezultate din Cercetare educațională, Europa Filter

Doctor în învățământ

Masaryk University Faculty of Arts
Campus La zi 4 găsește juris doctor Contactează şcoala Republica Cehă Brno

Scopul acestui program de doctorat este de a pregăti specialiști în domeniul educației. Absolvent al programului de studii doctorale în învățământ este calificat să desfășoare independent activități academice și de cercetare foarte specializate în domeniile educaționale.

Doctor în istoria cehă și cehoslovacă

Charles University Faculty of Education
Campus Online & Campus Combinate La zi 4 ani Octombrie 2019 Republica Cehă Prague + 1 mai mult

Scopul studiilor doctorale este de a pregăti cercetători calificați în domeniul istoriei cehe și cehoslovac, care va deveni pilonul cercetărilor istorice viitoare. Studiile dezvoltă cunoștințe speciale ale doctoranzilor și le oferă o înțelegere mai profundă a specializării alese. Prin prelegeri și seminarii, doctoranzii se familiarizează cu cele mai recente cunoștințe ale științei istorice, precum și cu tendințele actuale ale metodologiei. Concentrarea studiilor de doctorat constă în prezentarea unei teze disertație scrisă a unei lucrări științifice originale bazată pe baza surselor originale. Ph.D. teza ar trebui să extindă rezultatele cercetărilor anterioare, iar doctoranzii au demonstrat, de asemenea, capacitatea de a gestiona subiectul cu metode adecvate și la nivel internațional.

Doctor în Științe ale Educației

University of Nicosia
Campus La zi Part time 3 - 8 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Obiectivele doctoratului în științele educației sunt înțelegerea profundă a tendințelor contemporane și a abordărilor de cercetare ale domeniului ales; proiectarea cercetării la scară largă, rezultatul căruia va fi o contribuție importantă la dezvoltarea științei educaționale; promovarea schimbării și a dezvoltării la locul de muncă "pentru a-și asuma roluri de conducere în domeniul lor de specialitate și la locul de muncă.

Ed.D.

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online La zi Septembrie 2019 Spania Barcelona

FUNIBER combina experienta si resursele necesare pentru Universitatea Iberoamerican Internaționale și Universitatea Tehnologică din Panama pentru a oferi companie de training solid

Doctorat în domeniul științelor educației

Universidade de Évora
Campus La zi 3 ani Octombrie 2019 Portugalia Evora

Acest curs este destinat pentru o gamă largă de profesioniști interesați în achiziționarea avansată și susținută de formare în cercetare în diferite domenii ale științelor educației

PhD / MPhil Educație Cercetare

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus La zi Part time 3 - 6 ani Contactează şcoala Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

În școală, avem un angajament amplu față de îmbunătățirea și investigarea justiției sociale și egalității în educație.

Phd în educație (predat)

Mary Immaculate College
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Irlanda Limerick

Programul de doctorat structurat este un an din patru pro- grame structurat, care implică cursuri în metode de cercetare, de bază și discipline opționale specifice ...