Filter
Doctorat
Republica Cehă South Moravian Region Brno Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Doctorate în Cercetare educațională 2019/2020 in Brno în Republica Cehă

Doctorat este un grad de doctorat, denumit în mod special un "Doctor of Philosophy " grad. Acest lucru este înșelătoare, deoarece titularii de doctorat nu sunt neapărat filosofi (cu excepția cazului în care a obținut diploma în filozofie!). Asta a spus, beneficiarii de doctorat sunt în măsură să se angajeze în experimente mentale, motiv de probleme, și de a rezolva problemele într-un mod sofisticat.

Republica Cehă are un învățământ universitar bazat pe bine-stabilit și cercetare. Acest lucru a făcut de învățare INI Praga unul din curriculum respectat 's în Europa, deoarece cultivă spiritul de creativitate și inovare în rândul studenților.

Acest oraș a produs persoane proeminente, fondatorul geneticii Grigorie Mendel are o universitate numit după el. Cu toate acestea, orasul are ca provocare încă, și se străduiește prin instituțiile sale de învățământ superior, pentru a produce alte Mendels care pot avea un impact pentru comunitate.

Solicită Informații Programe Doctorale în Cercetare educațională in Brno în Republica Cehă 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Cercetare educațională, Brno

Studii
Locație
Republica Cehă
South Moravian Region
Brno
Tip de studiu
Ritm
Masaryk University Faculty of Arts

Scopul acestui program de doctorat este de a pregăti specialiști în domeniul educației. Absolvent al programului de studii doctorale în învățământ este calificat să desfă ... [+]

Scopul acestui program de doctorat este de a pregăti specialiști în domeniul educației . Absolvent al programului de studii doctorale în învățământ este calificat să desfășoare independent activități academice și de cercetare foarte specializate în domeniile educaționale.

Absolvenții sunt pregătiți cu abilități și cunoștințe în disciplinele educaționale de bază și mai specializate, în metodologia cercetării educaționale, în proiectarea și desfășurarea cercetărilor empirice și în evaluarea rezultatelor, în prezentarea rezultatelor cercetărilor originale în comunitatea științifică și în colaborarea cu specialiști din alte departamente atât la nivel național, cât și la nivel internațional.... [-]

Republica Cehă Brno
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză