PHDSTUDIES.RO

Găsește Doctorate în Cercetare educațională 2019/2020 in Brno în Republica Cehă

Doctorat este un grad de doctorat, denumit în mod special un "Doctor of Philosophy " grad. Acest lucru este înșelătoare, deoarece titularii de doctorat nu sunt neapărat filosofi (cu excepția cazului în care a obținut diploma în filozofie!). Asta a spus, beneficiarii de doctorat sunt în măsură să se angajeze în experimente mentale, motiv de probleme, și de a rezolva problemele într-un mod sofisticat.

Republica Cehă are un învățământ universitar bazat pe bine-stabilit și cercetare. Acest lucru a făcut de învățare INI Praga unul din curriculum respectat 's în Europa, deoarece cultivă spiritul de creativitate și inovare în rândul studenților.

Acest oraș a produs persoane proeminente, fondatorul geneticii Grigorie Mendel are o universitate numit după el. Cu toate acestea, orasul are ca provocare încă, și se străduiește prin instituțiile sale de învățământ superior, pentru a produce alte Mendels care pot avea un impact pentru comunitate.

Solicită Informații Programe Doctorale în Cercetare educațională in Brno în Republica Cehă 2019/2020

1 Rezultate din Cercetare educațională, Brno Filter

Doctor în învățământ

Masaryk University Faculty of Arts
Campus La zi 4 găsește juris doctor Contactează şcoala Republica Cehă Brno

Scopul acestui program de doctorat este de a pregăti specialiști în domeniul educației. Absolvent al programului de studii doctorale în învățământ este calificat să desfășoare independent activități academice și de cercetare foarte specializate în domeniile educaționale.