PHDSTUDIES.RO

Compară Programe de Doctorat în Cercetare educațională în Republica Cehă 2019/2020

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Republica Cehă este în inima Europei, este un vecin de Slovacia, Austria, Germania și Polonia. Universități cehe oferi reputație de lungă durată și specializări interesante.

Programe Doctorale de Top în Cercetare educațională în Republica Cehă 2019/2020

2 Rezultate din Cercetare educațională, Republica Cehă Filter

Doctor în învățământ

Masaryk University Faculty of Arts
Campus La zi 4 găsește juris doctor Contactează şcoala Republica Cehă Brno

Scopul acestui program de doctorat este de a pregăti specialiști în domeniul educației. Absolvent al programului de studii doctorale în învățământ este calificat să desfășoare independent activități academice și de cercetare foarte specializate în domeniile educaționale.

Doctor în istoria cehă și cehoslovacă

Charles University Faculty of Education
Campus Online & Campus Combinate La zi 4 ani Octombrie 2019 Republica Cehă Prague + 1 mai mult

Scopul studiilor doctorale este de a pregăti cercetători calificați în domeniul istoriei cehe și cehoslovac, care va deveni pilonul cercetărilor istorice viitoare. Studiile dezvoltă cunoștințe speciale ale doctoranzilor și le oferă o înțelegere mai profundă a specializării alese. Prin prelegeri și seminarii, doctoranzii se familiarizează cu cele mai recente cunoștințe ale științei istorice, precum și cu tendințele actuale ale metodologiei. Concentrarea studiilor de doctorat constă în prezentarea unei teze disertație scrisă a unei lucrări științifice originale bazată pe baza surselor originale. Ph.D. teza ar trebui să extindă rezultatele cercetărilor anterioare, iar doctoranzii au demonstrat, de asemenea, capacitatea de a gestiona subiectul cu metode adecvate și la nivel internațional.