PHDSTUDIES

Compară Programe de Doctorat în Chimie in Italia 2020

Cele mai populare doctorat este Doctor of Philosophy sau doctorat Doctoranzi și alte doctorate studiu pregăti absolvent pentru a lansa noi planuri care se adaugă la baza de cunoștințe comune de pe câmp. Candidații și titularii de doctorat cauta de multe ori profesii ca profesori și cercetători, dar mulți merg și pe la diferite roluri în sectorul caritabile, publice și private.

Chimia s-a dezvoltat într-o practică științifică mulțumită metodelor care au fost introduse de Sir Francis Bacon. El, împreună cu un alt grup de oameni de știință de la Oxford, a restructurat tradiții vechi ale alchimiei într-un studiu științific mai disciplinat.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Programe Doctorale de Top în Chimie in Italia 2020

2 Rezultate din Chimie, Italia Filter

Doctor în chimie

University of Trieste
Doctorat
Oct 2020
<
La zi
<
3 ani
Engleză
Campus

Scopul principal al Ph.D. cursul de chimie este pregătirea pentru a obține abilități adecvate în domeniul chimiei, pentru a desfășura o activitate de cercetare independentă și ...

Citeste mai mult

Doctor în fizică și chimie a sistemelor biologice

International School for Advanced Studies (SISSA)
Doctorat
<
La zi
<
4 ani
Engleză
Campus

Înțelegerea principiilor de lucru ale organismelor vii și a sistemelor de materie din ecuațiile moi de bază conducătoare dinamica atomilor și moleculelor a fost considerată sc ...

Citeste mai mult