PHDSTUDIES.RO

Caută Programe de Doctorat în Chimie Cu jumătate de normă în Republica Cehă 2019/2020

Doctorat este un grad de doctorat, denumit în mod special un "Doctor of Philosophy " grad. Acest lucru este înșelătoare, deoarece titularii de doctorat nu sunt neapărat filosofi (cu excepția cazului în care a obținut diploma în filozofie!). Asta a spus, beneficiarii de doctorat sunt în măsură să se angajeze în experimente mentale, motiv de probleme, și de a rezolva problemele într-un mod sofisticat.

Chimia s-a dezvoltat într-o practică științifică mulțumită metodelor care au fost introduse de Sir Francis Bacon. El, împreună cu un alt grup de oameni de știință de la Oxford, a restructurat tradiții vechi ale alchimiei într-un studiu științific mai disciplinat.

Republica Cehă, este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Țara este mărginită de Germania la vest, Austria la sud, Slovacia la est și Polonia la nord. Capitalul său și cel mai mare oras, cu 1,3 milioane de locuitori, este Praga.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Diplome de Doctorat în Chimie Cu jumătate de normă în Republica Cehă 2019/2020

3 Rezultate din Chimie, Republica Cehă Filter

Doctor în chimie bioanalitică

Charles University Faculty of Pharmacy
Campus La zi Part time 4 ani Contactează şcoala Republica Cehă Hradec Kralove + 1 mai mult

Metodele actuale instrumentale utilizate în analiza cantitativă și calitativă, metode de separare, de prelucrare a materialului biologic.

Doctor în chimie fizică

Brno University of Technology
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2019 Republica Cehă Brno + 1 mai mult

Obiectivul principal al studiului este de a instrui profesioniștii cu înaltă calificare care vor fi pregătiți pentru activități independente, creative, științifice și de cercetare în domeniul chimiei fizice.

Doctor în chimie și tehnologia produselor alimentare

Brno University of Technology
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2019 Republica Cehă Brno + 1 mai mult

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară.