Filter
Doctorat
China Gansu Gansu Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Gansu China 2019

Unul trebuie să realizeze două lucruri atunci când câștiga un doctorat. În primul rând trebuie să înțelegem pe deplin un anumit subiect. În al doilea rând, trebuie să extensiv în cunoștințe despre acest subiect.

Ministerul educației funcționează învățământ în China. Guvernul oferă adesea finanțare parțială pentru învățământul superior din universitățile tehnice și publice. Guvernul chinez a dezvoltat, de asemenea, curriculum universitar, care permite acei elevi cu abilități profesionale pentru a hrăni talentele lor.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Gansu in China 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
China
Gansu
Tip de studiu
Ritm
Lanzhou University

Cu o lungime program de 3-4 ani academice, programe de doctorat sunt oferite în limba chineză, în general, în timp ce unele programe de limba engleză predate-sunt de asem ... [+]

Programe de studii universitare de doctorat Cu o lungime program de 3-4 ani academice, programe de doctorat sunt oferite în limba chineză, în general, în timp ce unele programe de limba engleză predate-sunt de asemenea disponibile. Absolvenții care îndeplinesc toate cerințele de gradul vor fi acordate gradul de doctorat.

Click aici pentru a găsi o Programe de studii de doctorat Lista

Solicitanții sunt încurajați să contacteze potențialii supraveghetorii lor înainte de aplicare și sunt de așteptat să anexeze în pachetul lor de aplicare cu Formularul de provizorie Acceptarea International Student la Izu profesor.

Începutul programelor programe de doctorat de gradul de la Universitatea Lanzhou ar trebui să înceapă la jumătatea lunii septembrie. Pentru data exactă, vă rugăm să consultați anunțul de admitere. ... [-]
China Lanzhou
September 2019
La zi
3 - 4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză