Filter
Doctorat
China Gansu Lanzhou Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Doctorat de Top in Lanzhou China 2019

Un doctorat sau de Doctor of Philosophy este o diplomă postuniversitară academic acordat de către universități. Odată ce o atinge un doctorat el sau ea poate fi adesea menționată ca un doctor.

China dorește să promoveze dezvoltarea de universități de primă clasă. China 's economie este deja din lume ' e al doilea cel mai mare și este în continuă creștere. Experimentarea cultura și înțelegerea creșterea pieței va impulsiona cariera ta.

Caută Programe de Doctorat in Lanzhou in China 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
China
Gansu
Lanzhou
Tip de studiu
Ritm
Lanzhou University

Cu o lungime program de 3-4 ani academice, programe de doctorat sunt oferite în limba chineză, în general, în timp ce unele programe de limba engleză predate-sunt de asem ... [+]

Programe de studii universitare de doctorat Cu o lungime program de 3-4 ani academice, programe de doctorat sunt oferite în limba chineză, în general, în timp ce unele programe de limba engleză predate-sunt de asemenea disponibile. Absolvenții care îndeplinesc toate cerințele de gradul vor fi acordate gradul de doctorat.

Click aici pentru a găsi o Programe de studii de doctorat Lista

Solicitanții sunt încurajați să contacteze potențialii supraveghetorii lor înainte de aplicare și sunt de așteptat să anexeze în pachetul lor de aplicare cu Formularul de provizorie Acceptarea International Student la Izu profesor.

Începutul programelor programe de doctorat de gradul de la Universitatea Lanzhou ar trebui să înceapă la jumătatea lunii septembrie. Pentru data exactă, vă rugăm să consultați anunțul de admitere. ... [-]
China Lanzhou
Septembrie 2019
La zi
3 - 4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză