Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Doctorate în Chineză

Recunoscută, de obicei, că cel mai înalt nivel de educație pe care un student îl poate atinge, un doctor de filosofie sau un doctorat, este o diplomă pe care unii o urmează după un program de masterat. Acesta necesită, de obicei, o teză sau o disertație aprofundată după cercetări și studii ample și durează trei până la șase ani pentru a obține.

Ce este doctoratul în limba chineză? Câștigarea unei diplome avansate, ca aceasta, constă în cercetarea aprofundată într-o anumită concentrare chineză. Elevii care participă la acest program postuniversitar studiază adesea complexitatea limbii, cum ar fi sintaxa și pronunția. De asemenea, studiile includ de obicei recenzii detaliate ale literaturii, de la clasic la contemporan, cu unele concentrări concentrându-se pe istorie, artă sau alte domenii legate de cultura chineză.

În plus față de acreditările academice superioare, majoritatea participanților la acest tip de program învață de asemenea să gestioneze eficient timpul, să găsească soluții inovatoare la probleme și să comunice atât verbal, cât și în scris. Aceste abilități se pot aplica în orice domeniu de viață, profesional sau altfel.

Un doctorat în limba chineză poate fluctua în stabilirea prețurilor, în funcție de țară, școală și durata programului. Pentru a înțelege pe deplin costurile asociate cu acest tip de studiu, contactați școlile potențiale interesate și întrebați direct despre admitere și de școlarizare.

Există multe căi de carieră pe care le poate urmări cineva cu un doctorat în limba chineză. Mulți studenți continuă să lucreze ca interpreți sau traducători. Alții predă limba engleză studenților chinezi, în timp ce unii devin profesori de liceu, profesori universitari sau asistenți de cercetare. Totuși, alții găsesc poziții guvernamentale ca analisti politici sau consilieri de relații internaționale.

Programele de doctorat în acest domeniu specific sunt oferite de o serie de instituții din întreaga lume. Unele universități permit studiul în afara campusului, ceea ce se poate dovedi foarte convenabil pentru cei care au nevoie de flexibilitate în timp. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Chineză

Lingnan University

Universitatea Lingnan oferă un doctorat în filosofia chineză. Solicitanții pot alege din următoarele domenii de cercetare: Literatură clasică chineză, Literatură modernă ... [+]

Doctor al filosofiei chineze

Durata: 3 sau 4 ani (cu normă întreagă)

În departamentul chinez de opt universități din Hong Kong, departamentul chinez al Universității și-a format propriile caracteristici, în special în domeniul literaturii și cercetării lingvistice, și are o anumită influență în cercurile academice din țară și din străinătate.

Profesorul Cai Zongqi este lector la Departamentul chinez al Universității Lingnan, profesor de literatură chineză și literatură comparativă la Universitatea din Illinois, la Urbana-Champaign, este un renumit savant cu o reputație internațională. Profesorul Cai a prezidat re-emiterea Jurnalului Lingnan, dedicând revigorarea tradiției glorioase a studiilor chinezești de la Universitatea Lingnan din Guangzhou, îmbunătățind nivelul de cercetare academic al departamentului și aducerea reputației departamentului chinez de Lingda la un nivel superior.... [-]

Hong Kong Tuen Mun
Contactează şcoala
Engleză
La zi
30 - 72 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS University of London

Departamentul este capabil să supravegheze gradele MPhil și doctorat prin cercetări și teze într-o gamă largă de subiecte culturale și lingvistice. Intenția elevilor de c ... [+]

Gradul de cercetare în studiile chinezești și din Asia Interioară

Mod de participare: Full Time sau Part Time

Departamentul este capabil să supravegheze gradele MPhil și doctorat prin cercetări și teze într-o gamă largă de subiecte culturale și lingvistice. Intenția elevilor de cercetare nu ar trebui să se simtă constrânsă să limiteze alegerea subiectelor la cele indicate împotriva numelor membrilor personalului actual (studenții postuniversitari au lucrat recent pe subiecte atât de diverse precum simbolismul colorat în textele vechi chinezești, cinema chinezesc și sistemele chinezești Braille, și studii de traducere). Dacă este necesar, se pot face aranjamente de supraveghere în comun cu profesorii din alte departamente ale SOAS . Cercetarea efectuată la nivel de MPhil și de doctorat se bazează pe materiale literare, documentare și arhive în limbile zonei și / sau pe teren în aceste limbi.... [-]

Regatul Unit London Singapore
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză