PHDSTUDIES

Compară Doctorate în Climatologie

Pentru multe discipline, o diplomă academică avansată este cunoscută ca doctor în filosofie sau doctorat. Acesta este considerat cel mai înalt curs de studiu obținut de la o universitate sau colegiu și poate dura cinci sau mai mulți ani de studiu intensiv pentru a câștiga.

Ce este doctoratul în climatologie? Un program de doctor în filosofie în climatologie este, în general, studiul climatului, al efectelor asupra mediului și al schimbării climatului regional și global. Elevii pot alege să își concentreze studiile asupra modelelor meteorologice pe termen lung, asupra impactului climatului asupra societății sau asupra infrastructurii și climei. Cursurile pe care elevii le pot lua în considerare adesea includ microclimatologia, meteorologia, modificările termodinamice și analiza atmosferei. Alte clase pentru examinare pot include sisteme de presiune, radiații solare și clasificări climatice.

Elevii care lucrează spre un doctorat în climatologie dezvoltă adesea abilități de afaceri care pot avansa carierele lor, cum ar fi organizarea, comunicarea și analiza. De asemenea, aceștia pot găsi o creștere personală pe măsură ce își dezvoltă abilitățile, inclusiv inovarea și aprecierea naturii.

Costurile programului diferă adesea între școlile pentru programele Doctor în Filosofie în Climatologie. Elevii pot obține informații despre costuri, contactând universitatea aleasă și solicitând detalii despre taxele de înscriere.

Absolvenții cu doctorat în climatologie pot găsi că au surse globale de angajare. Câteva exemple de potențiali angajatori includ Administrația Națională Oceanică și Atmosferică (NOAA), Laboratorul de Cercetare a Sistemului Pământului, Observatorul Atmosferei Globale, Centrul de Prevenire a Climei și Sistemul Global de Observare a Climei. În plus, aproape fiecare țară, națiune și oraș mare are o organizație de avertizare timpurie, care adesea angajează absolvenți de doctorat pentru a ajuta la prezicerea evenimentelor dezastruoase. Absolvenții pot alege, de asemenea, din carieră în televiziune ca o personalitate în aer sau un cercetător în spatele scenei. Pentru cei care doresc să călătorească, guvernele pot angaja manageri de experți pentru site-uri din locații de cercetare la distanță pentru climă din întreaga lume.

Puteți găsi programe de doctorat în climatologie din întreaga lume la o varietate de universități. Începeți studiile cu o căutare a programului dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

1 Rezultate din Climatologie Filter

Doctor în Fizica Atmosferei, Meteorologie și Climatologie

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Doctorat
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul de studiu se concentrează asupra naturii fizice a unei game largi de fenomene și procese atmosferice, care, de asemenea, au aplicații interdisciplinare în chimia atm ...

Citeste mai mult