Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Doctorate în Coaching în carieră

Un doctorat este o distincție de înaltă absolvenți poate obține ca parte a unui program de doctorat. Acest grad le diferențiază ca expert în industrie într-un domeniu de studiu ales.

Ce este un doctorat în Coaching Coaching? Este o diplomă post-doctorală care permite absolvenților să intre în forța de muncă ca expert în industrie. Cursurile care pot fi solicitate elevilor în acest program includ dezvoltarea carierei și consiliere, metode de cercetare calitativă și cantitativă și diversitate socială și culturală. Ca un proiect capstone, studenții ar trebui să se aștepte să-și petreacă cea mai mare parte a studiilor lor de lucru pe un proiect de disertație.

Cu un doctorat în carieră Coaching, absolvenții ar trebui să poată găsi muncă într-o varietate de industrii. Cei mai mulți absolvenți de doctorat au o excelentă echipă de lucru în echipă, abilități de leadership și de comunicare, ceea ce le poate ajuta să-și asigure o poziție de coaching în carieră.

În timp ce studenții pot cerceta diverși factori care pot afecta școlarizarea, cum ar fi locația școlii, ei sunt încurajați să contacteze școala pentru mai multe informații. De asemenea, ar trebui să ia în considerare cât timp se pot angaja la școală, deoarece acestea pot afecta și costul de școlarizare.

Absolvenții cu un doctorat în carieră coaching poate găsi o carieră plină de satisfacții care lucrează ca un consilier de angajare sau de formator de afaceri în mai multe industrii, cum ar fi colegii sau universități, non-profit, guvern sau întreprinderi. Unii absolvenți își pot căuta certificarea de consiliere pentru a-și putea deschide și a-și conduce propria afacere de consiliere, în timp ce alții își pot găsi munca ca lector sau profesor la o universitate. Mulți absolvenți ar putea deveni consultanți independenți sau antrenori de viață, oferind oamenilor sfaturi de viață valoroase și ajutându-le să găsească calea corectă de carieră.

Studenții interesați pot găsi programe de doctorat din întreaga lume care sunt atractive pentru cei care doresc să lucreze în ritmul propriu sau nu pot să o facă personal la clasele de colegiu. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Coaching în carieră

Florida Christian University

Programul oferă abilități eficiente pentru a dezvolta coaching-ul la nivel înalt, având posibilitatea de a concentra cercetarea în practica proprie a studenților, care tr ... [+]

Doctor în Filosofie în Coaching - 60 de credite

Programul oferă abilități eficiente pentru a dezvolta coaching-ul la nivel înalt, având posibilitatea de a concentra cercetarea în practica proprie a studenților, care trebuie să fie inovatoare și strategice. Va trebui să puteți demonstra că aveți capacitatea de a influența organizația sau profesia dvs. Programul a fost conceput pentru a dezvolta abilitățile și încrederea în furnizarea de facilități și consultanță, precum și competența în cercetare și evaluare.

CurriculumAD8641 Business CoachingCH7023 Tranziția și gestionarea schimbărilorModelul integrat CH7035: Antrenor pentru acțiuni de consultanțăCH7036 Laboratorul de Coaching III: Leadership-coachingEvaluarea CH7037 pentru excelențăCH7040 Coaching executivCH8041 Dezvoltarea Leadershipului GlobalCH8042 Inteligență emoționalăCH8043 Inteligență spiritualăED7307 Educație globală, legături, concepte și cariereIN7601 Cercetare științifică: teorieInvestigația științifică IN7602: ProiectIN8603 Teza: CercetareIN8604 Teza: ScriereaIN8605 Teză: ApărareElectives (3) - 9 crediteObiective... [-]
Statele Unite ale Americii Orlando
Înscriere Deschisă
Portuguese (Brazil)
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză