PHDSTUDIES

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Medellín Columbia 2021

Un doctorat sau de Doctor of Philosophy este o diplomă postuniversitară academic acordat de către universități. Odată ce o atinge un doctorat el sau ea poate fi adesea menționată ca un doctor.

Columbia este o țară cu adevărat diversă și unic, situat în colțul de nord-vest a Americii de Sud. Cu oameni prietenosi, peisaje exotice și orașe cosmopolite, Columbia este cu siguranta locul de a învăța limba spaniolă.

Acest oras bine construit este acasa, la un număr de colegii și universități. Elevii din toată țara au venit în acest oraș și înscriși în instituțiile de învățământ superior disponibile. Este un loc unde se poate adapta rapid rămâne, prin urmare, de ce mulți studenți preferă să se alăture instituțiilor în acest oraș.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Medellín în Columbia 2021

rezultate găsite Filter

Doctorat în literatură

University of Antioquia
Doctorat
Engleză
Spaniolă

Doctoratul în literatură este un program care vizează formarea completă a studenților săi în calitate de cercetători în domeniul studiilor literare. Scopul său este de a refle ...

Citeste mai mult

Doctor în filosofie

University of Antioquia
Doctorat
Engleză

Scopuri de formare: instruirea în producția și dezvoltarea reflecției filosofice către cercetătorii de cel mai înalt nivel, cu criterii de excelență academică, lideri pentru c ...

Citeste mai mult