PHDSTUDIES.RO

Caută Programe de Doctorat în Comunicare în masă Cu jumătate de normă în Emiratele Arabe Unite 2020

Câștigul salarial un doctorat necesită un studiu extins și efort mental intens. Un doctorat este un studiu academic pe care sa te concentrezi pentru patru la șase ani după ce a obținut diploma de master dvs., și care duce, în cazul în care de succes, pentru un grad de doctorat, cel mai înalt grad academic.

Emiratele Arabe Unite, uneori, pur și simplu numit Unite sau Emiratele Arabe Unite, este o țară arabă în sud-est de Peninsula Arabă în Golful Persic, riverane Oman la est și Arabia Saudită la sud, precum și schimbul de frontierele maritime cu Qatar și Iran.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Comunicare în masă Cu jumătate de normă în Emiratele Arabe Unite 2020

1 Rezultate din Comunicare în masă, Emiratele Arabe Unite Filter

Doctor în comunicare de masă

UAEU United Arab Emirates University
Campus La zi Part time 4 ani August 2020 Emiratele Arabe Unite Al Ain + 1 mai mult

Domeniul comunicării în masă este expansiv, evoluând într-un clip rapid cu tehnologii de comunicare, în același timp în care reflectă o relație simbiotică cu discipline mai vechi în științele sociale, cum ar fi sociologia, științele politice, psihologia, istoria și literatura. Aceasta oferă doctoratul student un spectru larg de focuri academice în care să urmărească interesele de cercetare.