close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Comunicare audiovizuală

Disponibil în domenii precum educația, psihologia și științele biologice, un doctorat sau doctor în filosofie, se acordă după o medie de patru ani de cercetare și studiu. Oferit la universități din întreaga lume, această diplomă necesită adesea o disertație finală sau o teză de evaluare reciprocă. Studenții se întreabă, ce este doctoratul în comunicarea audiovizuală? Aces… Citeste mai mult

Disponibil în domenii precum educația, psihologia și științele biologice, un doctorat sau doctor în filosofie, se acordă după o medie de patru ani de cercetare și studiu. Oferit la universități din întreaga lume, această diplomă necesită adesea o disertație finală sau o teză de evaluare reciprocă.

Studenții se întreabă, ce este doctoratul în comunicarea audiovizuală? Acest program oferă studenților abilitățile de a efectua cercetări de specialitate în domeniul comunicării. În funcție de program, elevii pot analiza producția, consumul și circulația comunicării audiovizuale pentru a-și scrie tezele de doctorat. Unele dintre domeniile pe care studenții pot alege să le studieze includ televiziunea, video, radioul, cinema și noile medii digitale. Unii se pot concentra, de asemenea, asupra creării unei comunicări audiovizuale.

Elevii care obțin diplome avansate beneficiază în mai multe moduri.Există adesea mai multe oportunități de carieră disponibile pentru aceștia, iar uneori salariul este mai mare decât pentru cei care au doar o diplomă de licență sau un masterat.

Mulți studenți sunt preocupați de costul obținerii unei diplome. Deoarece există mulți factori care determină școlarizarea, studenții ar trebui să cerceteze instituții diferite și să găsească unul care se potrivește cu bugetul lor. Unele școli oferă, de asemenea, burse sau alte ajutoare financiare pentru a ajuta la plata pentru educație.

Absolvenții cu acest grad avansat pot alege dintr-o varietate de cariere legate de comunicare. Aceștia pot alege să continue în domeniul cercetării prin dezvoltarea de proiecte de cercetare pentru companii în domeniile publicității, comunicării, telecomunicațiilor, jurnalismului sau politicilor de comunicare. De asemenea, aceștia pot lucra ca consultanți pentru instituții private și publice sau pot lucra în cadrul cadrelor universitare ca cercetători sau lectori.

Acordați timp pentru a cerceta și pentru a compara diferitele școli de comunicare audiovizuală.Catalogul online este extins și ușor de utilizat. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
The University of Akron - Faculty of Civil Engineering
Akron, Statele Unite ale Americii

Audiologie (Au.D) Universitatea din Akron și Kent State University, în afiliere cu Cleveland Clinic Foundation, oferă diploma de doctor în audiologie (AuD) prin Northeast Ohio ... +

Audiologie (Au.D) Universitatea din Akron și Kent State University, în afiliere cu Cleveland Clinic Foundation, oferă diploma de doctor în audiologie (AuD) prin Northeast Ohio Au.D. Consorțiu (NOAC). NOAC combină activele puternice ale a două programe universitare care se concentrează pe bazele științifice și clinice ale audiologiei cu Secția de Audiologie a Clinicii Cleveland pentru a oferi studenților expunerea la amploarea și profunzimea audiologiei de diagnostic și reabilitare. Suntem dedicați furnizării educației de clasă mondială în audiologie. -
Doctorat
Engleză
Sept 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici