Filter
Doctorat
Asia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe de Doctorat în Conducere educațională în Asia 2019/2020

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

Conducerea unităților de învățământ se referă la responsabilitățile liderilor într-un cadru școlar. Acești administratori s-ar putea atrage și de a angaja educatori, punând în mod corespunzător de profesioniști în cazul în care talentele lor ar putea fi puse la cea mai bună utilizare. Aceste autorități de supraveghere lucrează deseori pentru a crea relații de colaborare cu profesori, părinți și elevi. 

 

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vezi Programe de Doctorat în Conducere educațională în Asia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Conducere educațională, Asia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
UAEU United Arab Emirates University

Ph.D. concentrarea în Leadership și Studii de Politică în Educație necesită un minim de 60 de ore de credit, din care 30 de ore vor fi luate spre completarea unei diserta ... [+]

Doctor în filosofie (Ph.D.) Concentrare: Leadership și studii de politică în educație

Ph.D. concentrarea în Leadership și Studii de Politică în Educație necesită un minim de 60 de ore de credit, din care 30 de ore vor fi luate spre completarea unei disertații. În conformitate cu regulamentele UAEU, studenții ar trebui să studieze cu normă întreagă în cazul în care studiază trei cursuri în fiecare semestru. Timpul pentru finalizarea gradului depinde de capacitatea elevului de a trece examenul cuprinzător și de a scrie disertațiile. Cu toate acestea, este foarte probabil să obțineți o diplomă în mai puțin de patru ani. Principalele obiective ale unui doctorat în studiile de leadership și politică în educație trebuie să îi ajute pe doctoranzi să fie competenți în efectuarea cercetărilor în acest domeniu de specializare, în predarea în instituțiile de învățământ superior și să-și dezvolte cunoștințele, abilitățile și dispozițiile în acest domeniu important. Acest lucru le-ar permite să obțină poziții de conducere în școli, districte școlare sau niveluri mai înalte ale administrației educaționale. Studenții din doctorat concentrarea în Leadership și Studii de Politică vor învăța despre aspecte foarte importante pentru conducerea sistemelor educaționale și planificarea politicilor. Câteva aspecte importante ale concentrării includ învățarea comportamentului organizațional, motivarea și conducerea personalului spre o productivitate mai ridicată, conducerea schimbării școlare, devenirea liderilor instructivi și transformaționali, învățarea despre sociologia educației, introducerea în conducerea etică a școlilor și a instituțiilor de învățământ , de a învăța cum să pună capăt decalajelor dintre școli și comunitatea înconjurătoare, să înțeleagă influența globală asupra... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Ain
August 2020
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză