Filter
Doctorat
Emiratele Arabe Unite Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de Doctorat în Conducere educațională în Emiratele Arabe Unite 2019/2020

Unul trebuie să realizeze două lucruri atunci când câștiga un doctorat. În primul rând trebuie să înțelegem pe deplin un anumit subiect. În al doilea rând, trebuie să extensiv în cunoștințe despre acest subiect.

 

Conducerea unităților de învățământ include activitatea de administratori ai școlilor și acoperă o gamă largă de responsabilități. Aceste drepturi pot include profesori care supraveghează și asimilați, care lucrează la planurile de îmbunătățire a programelor școlare și a modificărilor de punere în aplicare. Un exemplu de sarcini specifice, s-ar putea implica folosirea de rapoarte pentru a identifica problemele și planificarea de îmbunătățire.

Educația în Emiratele Arabe Unite are beneficiile sale: soare, mare, nisip, veniturile scutite de impozit, după absolvire și unele dintre cele mai bune universități din Golf region.In plus, o serie de universități de prestigiu din sediul în alte țări au campusuri filiale în Emiratele Arabe Unite.

Programe Doctorale de Top în Conducere educațională în Emiratele Arabe Unite 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Conducere educațională, Emiratele Arabe Unite

Studii
Locație
Emiratele Arabe Unite
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
UAEU United Arab Emirates University

Ph.D. concentrarea în Leadership și Studii de Politică în Educație necesită un minim de 60 de ore de credit, din care 30 de ore vor fi luate spre completarea unei diserta ... [+]

Doctor în filosofie (Ph.D.) Concentrare: Leadership și studii de politică în educație

Ph.D. concentrarea în Leadership și Studii de Politică în Educație necesită un minim de 60 de ore de credit, din care 30 de ore vor fi luate spre completarea unei disertații. În conformitate cu regulamentele UAEU, studenții ar trebui să studieze cu normă întreagă în cazul în care studiază trei cursuri în fiecare semestru. Timpul pentru finalizarea gradului depinde de capacitatea elevului de a trece examenul cuprinzător și de a scrie disertațiile. Cu toate acestea, este foarte probabil să obțineți o diplomă în mai puțin de patru ani. Principalele obiective ale unui doctorat în studiile de leadership și politică în educație trebuie să îi ajute pe doctoranzi să fie competenți în efectuarea cercetărilor în acest domeniu de specializare, în predarea în instituțiile de învățământ superior și să-și dezvolte cunoștințele, abilitățile și dispozițiile în acest domeniu important. Acest lucru le-ar permite să obțină poziții de conducere în școli, districte școlare sau niveluri mai înalte ale administrației educaționale. Studenții din doctorat concentrarea în Leadership și Studii de Politică vor învăța despre aspecte foarte importante pentru conducerea sistemelor educaționale și planificarea politicilor. Câteva aspecte importante ale concentrării includ învățarea comportamentului organizațional, motivarea și conducerea personalului spre o productivitate mai ridicată, conducerea schimbării școlare, devenirea liderilor instructivi și transformaționali, învățarea despre sociologia educației, introducerea în conducerea etică a școlilor și a instituțiilor de învățământ , de a învăța cum să pună capăt decalajelor dintre școli și comunitatea înconjurătoare, să înțeleagă influența globală asupra... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Ain
August 2020
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză