Filter
Doctorat
Emiratele Arabe Unite Al Ain Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Doctorate în Conducere educațională 2019/2020 in AL Ain în Emiratele Arabe Unite

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Conducerea unităților de învățământ întruchipează activitatea de administratori ai școlilor. responsabilitățile tipice includ adesea curriculum și de planificare a programului, crearea de politici educaționale, sprijin pentru profesori și orientare pentru succesul studenților. Acești profesioniști ar putea fi responsabile pentru a promova îmbunătățirea scorului de testare sau de a aduce cu privire la reforma educațională. 

Emiratele Arabe Unite este o federație din șapte emirate în partea de est a Peninsulei Arabe, la intrarea în Golful Persic. O mare parte a forței de muncă în Emiratele Arabe Unite sunt expatriați străini -, prin urmare, al țării 's machiaj populației fiind atât de diversă, cu cetățenii Emiratelor Arabe Unite fiind o minoritate în propria lor țară.

Al Ain este un oraș situat în Emiratele Arabe Unite, unde este cotat ca fiind al patrulea cel mai mare. Este renumit pentru peisajul său verde, pe care a câștigat-l numele de "Garden City". Acesta găzduiește principala Universitatea Federala alături de o mână de alte institute.

Solicită Informații Programe Doctorale în Conducere educațională in AL Ain în Emiratele Arabe Unite 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Conducere educațională, Al Ain

Studii
Locație
Emiratele Arabe Unite
Al Ain
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
UAEU United Arab Emirates University

Ph.D. concentrarea în Leadership și Studii de Politică în Educație necesită un minim de 60 de ore de credit, din care 30 de ore vor fi luate spre completarea unei diserta ... [+]

Doctor în filosofie (Ph.D.) Concentrare: Leadership și studii de politică în educație

Ph.D. concentrarea în Leadership și Studii de Politică în Educație necesită un minim de 60 de ore de credit, din care 30 de ore vor fi luate spre completarea unei disertații. În conformitate cu regulamentele UAEU, studenții ar trebui să studieze cu normă întreagă în cazul în care studiază trei cursuri în fiecare semestru. Timpul pentru finalizarea gradului depinde de capacitatea elevului de a trece examenul cuprinzător și de a scrie disertațiile. Cu toate acestea, este foarte probabil să obțineți o diplomă în mai puțin de patru ani. Principalele obiective ale unui doctorat în studiile de leadership și politică în educație trebuie să îi ajute pe doctoranzi să fie competenți în efectuarea cercetărilor în acest domeniu de specializare, în predarea în instituțiile de învățământ superior și să-și dezvolte cunoștințele, abilitățile și dispozițiile în acest domeniu important. Acest lucru le-ar permite să obțină poziții de conducere în școli, districte școlare sau niveluri mai înalte ale administrației educaționale. Studenții din doctorat concentrarea în Leadership și Studii de Politică vor învăța despre aspecte foarte importante pentru conducerea sistemelor educaționale și planificarea politicilor. Câteva aspecte importante ale concentrării includ învățarea comportamentului organizațional, motivarea și conducerea personalului spre o productivitate mai ridicată, conducerea schimbării școlare, devenirea liderilor instructivi și transformaționali, învățarea despre sociologia educației, introducerea în conducerea etică a școlilor și a instituțiilor de învățământ , de a învăța cum să pună capăt decalajelor dintre școli și comunitatea înconjurătoare, să înțeleagă influența globală asupra... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Ain
August 2020
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză