Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Doctorate în Consiliere școlară

În timp ce o diplomă de master aduce o mare parte despre un anumit subiect, un program de Doctor de Filosofie oferă posibilitatea unui student de a efectua cercetări originale. În cele din urmă, fiecare elev alege de obicei o teză și scrie o lucrare de teză implicată pe această temă.

Ce este doctoratul în consilierea școlară? Profesioniștii pot opta pentru a trece la un nivel de doctorat pentru a-și aprofunda cunoștințele despre modul cel mai bun de a ajuta elevii la toate nivelurile de școlarizare. Elevii din acest domeniu pot lua cursuri în domenii specializate de consiliere, cum ar fi terapia durerii sau coaching-ul curricular. Ar putea fi, de asemenea, un accent pe gestionarea, iar acești studenți studiază predarea și diverse aspecte ale managementului consilierilor pe parcursul programului lor.

În timp ce se pregătesc pentru doctorat, participanții dobândesc competențe în cercetare și scriere, care au un rol esențial în crearea unei lucrări științifice aprofundate în viitor. Poate cel mai important, absolvenții acestor programe sunt instruiți în supravegherea consilierilor de studenți aplicabili în diverse roluri manageriale.

Costurile educaționale pot fi un factor important în alegerea unui colegiu sau a unei universități. Elevii ar trebui să aibă întotdeauna timp să cerceteze cerințele oricărui program pentru a se asigura că se încadrează în programul lor și în mijloacele economice.

La absolvire, un procent mare de oameni încep să joace rolul fie în predarea, fie în conducerea consilierilor studenți. Profesioniștile reprezintă o ocazie minunată de a transfera abilitățile și de a ajuta la optimizarea următoarei generații de consilieri. Unii absolvenți aleg să devină cercetători, concentrându-se pe stabilirea de bune practici și noi teorii în domeniul consilierii. Unii pot rămâne consilieri școlari în timp ce își dezvoltă cercetarea, iar alții pot lucra în calitate de analiști sau dezvoltatori în departamentele de reflecție sau departamentele curriculare universitare.

Elevii care visează să-și continue cariera în consilierea școlară pot găsi un doctorat este următorul pas natural. Instituțiile locale și online pot permite aproape oricui să-și urmeze diploma. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Consiliere școlară

Grand Canyon University

Doctorul de filosofie al Universității Grand Canyon în domeniul educației și supravegherii consilierilor oferă ocazia ca elevii să demonstreze scopul lor dat de Dumnezeu ... [+]

Universitatea din Grand Canyon Doctor în filosofie în educația și supravegherea consilierului Oferă ocazia ca elevii să-și demonstreze scopul dat de Dumnezeu în predarea elevilor de consiliere și supravegherea consilierilor clinici. Cursanții se vor implica, de asemenea, în cercetarea psihologică, generând cunoștințe și abilități pentru a deveni experți în medii academice sau clinice.

Acest program de doctorat se concentrează pe domeniile de consiliere, de predare, consiliere de supraveghere, conducere și advocacy, bursă și statistici și de cercetare. Colegiul de Studii Doctorale a dezvoltat acest doctorat în educația consilierului ca răspuns la numărul tot mai mare de consilieri la nivel de masterat în domeniu și necesitatea ca absolvenții de doctorat să predea la nivel de masterat. Doctoranzi va cultiva abilitățile de supraveghere, educare și conducere a acestor furnizori de sănătate mintală în îmbunătățirea practicii lor și a rezultatelor de îngrijire a sănătății. ... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză