close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Control de gestiune

De obicei, cel mai înalt nivel de grad disponibil, un doctor de filozofie este un obiectiv admirabil de a lucra spre. Având un doctorat vă poate ajuta să vă ridicați pentru a deveni un expert în domeniul dvs., și câștigați unul poate implica a face contribuții tangibile în zona dvs. de studiu. Ce este un doctorat în managementul de management? Acest grad se ocupă de procesul de ge… Citeste mai mult

De obicei, cel mai înalt nivel de grad disponibil, un doctor de filozofie este un obiectiv admirabil de a lucra spre. Având un doctorat vă poate ajuta să vă ridicați pentru a deveni un expert în domeniul dvs., și câștigați unul poate implica a face contribuții tangibile în zona dvs. de studiu.

Ce este un doctorat în managementul de management? Acest grad se ocupă de procesul de gestionare a contabilității, reglementărilor și gestionării riscurilor. Oferindu-vă o înțelegere aprofundată a acestor concepte de afaceri, aceasta vă poate dota să găsiți soluții la unele dintre problemele complexe cu care se poate confrunta o afacere. Unele școli care oferă acest grad vă pot permite să alegeți o specializare cum ar fi finanțe, antreprenoriat sau resurse umane.

Munca pe care o faci pentru a câștiga acest grad va îmbunătăți în mod obișnuit abilitățile de rețea și vă va permite să vă conectați mai ușor cu persoanele care vă ajută să vă atingeți obiectivele. Abilitățile de rezolvare a problemelor pe care le dobândiți pot face viața mai puțin stresantă, iar cunoștințele contabile vă pot ajuta să luați decizii înțelepte cu privire la banii dvs.

Este greu de a pune o sumă specifică de dolari pe costul de a obține un doctorat, deoarece prețurile diferă în funcție de locul în care ați terminat cursul dumneavoastră și ce condiții preliminare trebuie să îndeplinească. Multe școli necesită un masterat înainte de a începe un program de doctorat.

O diplomă în controlul de management poate deschide ușile pentru o carieră în afaceri. Unele posibilități includ un manager financiar, un manager de resurse umane sau un antreprenor. Având un doctorat ar putea, de asemenea, vă califică pentru a preda ca profesor la o universitate sau de muncă ca un cercetător profesionist pentru a studia în continuare lumea afacerilor.

Privind în multe oportunități pentru câștigarea dvs. de doctorat online sau în universități din întreaga lume vă poate ajuta să faceți alegerea potrivită pentru stilul tău de viață. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre

Telfer School of Management
Ottawa, Canada

<a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" ></a> & ... +

&lt;a href="http://altitude.uottawa.ca/en" &gt;&lt;/a&gt; &lt;a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" &gt;&lt;/a&gt; &lt;a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/health-systems-research-seminar-series-hsrss" &gt;&lt;/a&gt; &lt;a href="http://saea.uottawa.ca/site/en/training-and-support/attestation-en-pedagogie-universitaire" &gt;Certificat în predare Universitatea&lt;/a&gt;. Cerințele de admitere . -
Doctorat
Normă întreagă
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici