close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Coreeană

  Experții unui subiect pot deține doctorat. Aceste diplome sunt calificarea de top într-un subiect academic și implică clase de specialitate și de cercetare orientate spre publicare. Absolvenții trebuie să fie pregătiți să contribuie substanțial la o disciplină. Ce este doctoratul în limba coreeană? Acest grad implică studiul detaliat al limbii coreene. Cei mai mulți doctora… Citeste mai mult

Experții unui subiect pot deține doctorat. Aceste diplome sunt calificarea de top într-un subiect academic și implică clase de specialitate și de cercetare orientate spre publicare. Absolvenții trebuie să fie pregătiți să contribuie substanțial la o disciplină.

Ce este doctoratul în limba coreeană? Acest grad implică studiul detaliat al limbii coreene. Cei mai mulți doctoranzi din acest domeniu au citit și vorbit deja coreeni și s-ar fi putut implica în studii culturale, literare sau lingvistice atunci când își urmează diplomele de licență sau master. Studiile la nivel de doctorat tind să constea în analiza sociolingvistică avansată a utilizării sau traducerii textelor.

Studiile avansate din coreeană încurajează studenții să dezvolte abilități aplicabile dezvoltării personale și profesionale. Elevii dobândesc expertiză în comunicare, traducând între limbi și gândirea metodică, care le permite să contribuie la conversațiile internaționale pe teme culturale și geopolitice.

Prețul unui doctorat variază în funcție de durata de timp necesară obținerii diplomei și de universitatea pe care o frecventează un student. Este o idee bună să căutați durata medie a studiului și să calculați costul total al școlarizării atunci când comparați școlile. Finanțarea poate fi disponibilă prin surse departamentale sau externe care acceptă studii avansate în această limbă.

Multe profesii sunt deschise experților în limbi străine cu doctorand în limba coreeană. Dacă absolvenții lucrează în Coreea sau cu companii sau reprezentanți coreeni în altă parte, există o cerere de traducători de experți capabili să trateze vocabularul tehnic și de altă natură. Deținătorii titlului de diplomă pot, de asemenea, găsi muncă în diplomație sau agenții guvernamentale în calitate de interpreți care traduc coreene vorbite și scrise. Mulți absolvenți predau ca profesori la universități sau alte școli.

Programele de doctorat în limba coreeană sunt disponibile în întreaga lume și online. Elevii ar trebui să cântărească opțiunile lor și să determine care universitate este cea mai bună alegere pentru a urma un grad avansat. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
SOAS University of London
Londra , Regatul Unit

Departamentul este capabil să supravegheze diplomele MPhil și doctorat prin cercetare și teză într-o gamă largă de subiecte culturale și lingvistice. Studenții intenționati de ... +

Departamentul este capabil să supravegheze diplomele MPhil și doctorat prin cercetare și teză într-o gamă largă de subiecte culturale și lingvistice. Studenții intenționati de cercetare nu trebuie să se simtă constrânși să limiteze alegerea subiectelor la cele indicate în raport cu numele membrilor personalului actual (studenții postuniversitari au lucrat recent la o serie de subiecte care includ cinema japonez, texte Kabuki, lingvistică și literatură japoneză modernă, Meiji texte istorice, lingvistică și literatură coreeană, colonia coreeană și istorie din secolul al XVIII-lea). Cercetările întreprinse la nivel MPhil și doctorat se bazează pe materiale literare, documentare și arhive disponibile la SOAS și sunt colectate în timpul lucrărilor de teren în Japonia și Coreea. -
Masterat Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 ani
Engleză
28 Sept 2020
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici