Filter
Doctorat
America de Nord Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe de Doctorat în Curriculum în America de Nord 2019/2020

Câștigul salarial un doctorat necesită un studiu extins și efort mental intens. Un doctorat este un studiu academic pe care sa te concentrezi pentru patru la șase ani după ce a obținut diploma de master dvs., și care duce, în cazul în care de succes, pentru un grad de doctorat, cel mai înalt grad academic.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, de multe ori cunoscut sub numele de "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu "Statele ". Se adună, de asemenea, peste 310 de milioane de oameni, care este cea mai mare populatie a treia din lume 's. Acesta include orase dens populate și împrejurimile dezordonat, și zone vaste, nelocuite și natural frumos în același timp.

Vezi Programe de Doctorat în Curriculum în America de Nord 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Curriculum, America de Nord

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Georgia Southern University

Ed.D. în Studii curriculare la Georgia Southern University este un program interdisciplinar care cuprinde o gamă largă de considerații, de la problemele pur teoretice pân ... [+]

Studii curriculare, Ed.D (Hybrid)

Statesboro Cerințe de bază: 66-78 (Minim 66 de ore de credit dincolo de Master Including Disertație, 60 de ore de credit dincolo de Master Excluding Disertație)

Ed.D. în Studii curriculare la Georgia Southern University este un program interdisciplinar care cuprinde o gamă largă de considerații, de la problemele pur teoretice până la întrebările pragmatice ale proiectării și evaluării.

Absolvenții din programul nostru sunt dotate cu cunoștințe și abilități care le permit să fie lideri capabili să ia decizii etice și înțelepte în cadrul cadrelor profesionale, precum și savanți competenți care sunt capabili să conducă cercetări independente și să evalueze proiecte de cercetare și creații academice.... [-]

Statele Unite ale Americii Statesboro
Ianuarie 2020
Engleză
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză