Compară Doctorate în Ebraică

Un doctorat este cel mai înalt grad oferit la nivel universitar. Acest grad necesită o combinație de cursuri avansate și cercetare independentă. Absolvenții își demonstrează capacitatea de a adăuga la corpul existent de cunoștințe în domeniul ales. Ce este un doctor în ebraică? Aceste programe implică cursuri de utilizare în timp și nuanțe lingvistice. Elevii sunt adesea capab… Citeste mai mult

Un doctorat este cel mai înalt grad oferit la nivel universitar. Acest grad necesită o combinație de cursuri avansate și cercetare independentă. Absolvenții își demonstrează capacitatea de a adăuga la corpul existent de cunoștințe în domeniul ales.

Ce este un doctor în ebraică? Aceste programe implică cursuri de utilizare în timp și nuanțe lingvistice. Elevii sunt adesea capabili să vorbească și să citească Evreii moderni și să aibă un background în versiunile anterioare ale acestei limbi. Ei pot cerceta utilizarea istorică și prezentă a acestui limbaj sau pot efectua traduceri, împreună cu studiul scrierilor și literaturii clasice și contemporane în ebraică.

Un doctorat în ebraică va expune elevii la beneficiile studierii unei limbi la un nivel avansat, inclusiv creșterea abilităților de înțelegere și de reținere a cunoștințelor. Pe lângă învățarea mai mult despre cultura și istoria acestui limbaj revitalizat, absolvenții își pot îmbunătăți abilitățile de comunicare verbală și scrisă.

Costul doctoratului în ebraică variază în funcție de durata programului. Solicitanții ar trebui să cerceteze timpul mediu de absolvire și să calculeze costul școlarizării în această perioadă de timp. Bursele și granturile pot fi disponibile prin intermediul unui departament de limbă sau al unor organizații externe angajate să promoveze cercetarea lingvistică.

Mulți absolvenți cu doctorat în ebraică caută profesii ca profesori în universități din întreaga lume. Unii se specializează ca instructori de limbă în alte contexte, cum ar fi școlile religioase. Majoritatea țărilor au instituții în care ebraica este predată și are nevoie de experți pentru a sprijini profesorii cu cunoștințe mai puțin extinse. Există, de asemenea, o cerere de traducători de ebraică vorbită și scrisă pentru a lucra în poziții culturale, diplomatice și guvernamentale.

Un număr de universități oferă un doctorat în ebraică. Elevii ar trebui să compare costurile și resursele universităților din apropiere cu programe în alte regiuni sau țări și programe online de studiu. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
University of Johannesburg
Johannesburg, Africa de Sud

O teză este completată pe un subiect ales de catedră și redactată sub supraveghere. Studenții se concentrează pe un subiect din domeniul arabei, studiilor islamice, ebraică (i ... +

O teză este completată pe un subiect ales de catedră și redactată sub supraveghere. Studenții se concentrează pe un subiect din domeniul arabei, studiilor islamice, ebraică (inclusiv studiile evreiești) sau un limbaj semitic cognat. Patru seminarii și o apărare doctorală (fie a propunerii, fie a tezei) sunt necesare în conformitate cu reglementările generale ale Facultății de Umanități. -
Doctorat
La zi
3 ani
Engleză
Ian 2020
Campus