PHDSTUDIES

Găsește Programe de Doctorat în Ebraică în Africa 2020

Câștigul salarial un doctorat necesită un studiu extins și efort mental intens. Un doctorat este un studiu academic pe care sa te concentrezi pentru patru la șase ani după ce a obținut diploma de master dvs., și care duce, în cazul în care de succes, pentru un grad de doctorat, cel mai înalt grad academic.

Studiile de limbă ebraică pot duce la o varietate de oportunități de carieră în guvern, în organizații religioase și chiar în arheologie. Fiind limba oficială a Statului Israel, fluența în ebraică permite elevilor să profite de oportunitățile din străinătate atât din punct de vedere academic, cât și profesional.

Chiar dacă alegeți mitologic, feeric Tanzania Africa de Est, Senegal, teren de Teranga sau Africa de Sud, cu oportunități sale largi pentru a absorbi în și să servească, de cercetare în Africa va fi coplesitoare.

Vezi Programe de Doctorat în Ebraică în Africa 2020

1 Rezultate din Ebraică, Africa Filter

Dr. În limbi semitice

University of Johannesburg
Doctorat
Ian 2020
<
La zi
<
3 ani
Engleză
Campus

O teză este completată pe un subiect ales de catedră și redactată sub supraveghere. Studenții se concentrează pe un subiect din domeniul arabei, studiilor islamice, ebraică (i ...

Citeste mai mult