$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Econometrie

Elevii care sunt interesați să obțină cel mai bun stimulent pentru cariera lor posibilă ar putea lua în considerare urmărirea unui doctorat. Ca cea mai înaltă formă de succes academic în majoritatea domeniilor, absolvenții sunt capabili să sară direct în carieră avansată. Trei ani de cercetări intense sunt de obicei necesare. Ce este un doctorat în econometrie? Acest domeniu d… Citeste mai mult

Elevii care sunt interesați să obțină cel mai bun stimulent pentru cariera lor posibilă ar putea lua în considerare urmărirea unui doctorat. Ca cea mai înaltă formă de succes academic în majoritatea domeniilor, absolvenții sunt capabili să sară direct în carieră avansată. Trei ani de cercetări intense sunt de obicei necesare.

Ce este un doctorat în econometrie? Acest domeniu de studiu se concentrează în primul rând pe multe dintre aceleași discipline ca și un program economic tradițional, deși încorporează, de asemenea, sisteme informatice și analize de date. Studenții studenți au aplicat microeconomie, informatică, studii actuariale și macroeconomie empirică pentru a deveni mai familiarizați cu politica și practica economică. Econometria este un domeniu valoros care are aplicații în marile corporații și organizații guvernamentale.

Prin completarea unui program de doctorat, te pregătești să reușești în cariera ta.Este posibil să treceți peste câțiva ani de avansare prin posturi și puteți să vă ocupați de poziții mai înalte disponibile numai pentru titularii de doctorat. În plus, puteți câștiga un salariu mult mai mare.

Înainte de a vă înscrie într-un program de econometrie doctorat, cercetați ce vor fi taxele și taxele. Există mulți factori care afectează costul programului, cum ar fi școala și țara în care se află. Din acest motiv, costul unui doctorat în Econometrie variază foarte mult.

La fel ca în toate disciplinele economiei, studiul econometriei permite studenților să intre în carieră în domeniul financiar, logistic, comerț internațional, asigurări, marketing și contabilitate corporativă. Studiind în special econometria, sunteți în mod special potrivit pentru a intra într-o poziție de analist sau manager de sistem, care lucrează cu calculatoare și sisteme informatice pentru a ajuta întreprinderile să facă calcule și să citească tendințele economice pentru a obține un avantaj pe piață.

Dacă sunteți gata să începeți să lucrați la un doctorat în economie, începeți să găsiți programul. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
University of Johannesburg
Johannesburg, Africa de Sud

Candidatul ar trebui să dezvolte competențe avansate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea tehnicilor econometrice. Un candidat calificat ar trebui s ... +

Candidatul ar trebui să dezvolte competențe avansate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea tehnicilor econometrice. Un candidat calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice originale și independente. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 - 4 ani
Engleză
Feb 2023
31 Oct 2022
Campus