PHDSTUDIES

Compară 3 Doctorate în Economia afacerilor

Finalizarea unei diplome de master este o cerință înainte de a începe un program de doctorat. Cele mai multe programe necesită o disertație sau o teză cu o cercetare originală înainte de finalizarea și acordarea gradului.

Ce este un doctorat în economie de afaceri? Aceste programe de doctorat au o componentă matematică dificilă, combinată cu simțul afacerilor. Metodele de cercetare și metodele statistice sunt cursuri comune. În plus, studenții învață comportamentul consumatorilor, managementul și economia de afaceri, toate putând fi aplicate lumii reale în afara mediului academic. Cercetătorii au o mare autonomie în alegerea specializării tezei de doctorat și a cursurilor corespunzătoare. Programele au o medie de trei ani pentru finalizarea tuturor cursurilor.

Abilitățile de matematică sunt perfecționate în program și funcționează bine în domeniul bancar și financiar atât în ​​lumea corporațiilor, cât și în interesele personale. Participanții la program dobândesc competențe suplimentare de cercetare și scriere care pot fi utilizate pentru a solicita granturi pentru cercetări ulterioare, pentru posturi care necesită cercetare și pentru direcționarea politicilor în afara mediului academic.

Costul programului variază în funcție de orice subvenții sau asistență care ar putea fi acordate. Cercetați toate opțiunile posibile de program și asistență financiară înainte de a lua o decizie.

Abilitățile de cercetare și de scris câștigate în cursul obținerii unei diplome de economie de afaceri pregătesc absolvenți pentru cariere în domeniul academic. Dincolo de mediul academic, absolvenții se pot muta în sectoare corporative sau guvernamentale. În plus, grupurile de reflecție și organizațiile internaționale, cum ar fi Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional, sunt locuri bune pentru a utiliza abilitățile dobândite în acest program. Un doctorat în economie de afaceri are un apel mai larg pentru munca post-universitare decât multe alte programe de doctorat disponibile. Carierele specifice pentru cei cu un doctorat în economie de afaceri includ economist de sănătate, om de știință de cercetare și economist de cercetare în domeniul sănătății.

Cele mai multe programe de doctorat sunt oportunități de campus full-time pentru cercetare și colaborare atât pe plan intern cât și pe plan internațional. Pentru pașii următori, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Economia afacerilor Filter

Ph.D. în economie și management

Technical University of Liberec
Doctorat
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Acest program echipează studenții cu cunoștințe de specialitate în administrarea și managementul afacerilor, care se concentrează asupra comportamentului și managementului înt ...

Citeste mai mult

Studii postuniversitare de doctorat în economie și economie de afaceri

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
Doctorat
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Programul de studii doctorale în economie și economie de afaceri a Facultății de Științe Economice din Rijeka este membru al celor două rețele de doctorat / asociații de docto ...

Citeste mai mult

Dr. În economie generală și cantitativă

Corvinus University of Budapest
Doctorat
<
Normă întreagă
<
4 semestre
Engleză
Maghiar
Campus

Curriculumul include și termenul în care se recomandă finalizarea disciplinelor obligatorii. Este compus într-un mod în care doctoranzii își pot îndeplini obligațiile de studi ...

Citeste mai mult