Doctorate în Filosofie în Economia Mediului

Compară Doctorate în Economia Mediului

Economia Mediului

Pentru a obține cel mai înalt nivel academic posibil, un student trebuie să aibă mai întâi o diplomă de licență și de masterat, apoi el sau ea poate urma un doctorat. Un doctorat necesită patru până la șase ani de muncă grea și cercetare, oferind de obicei o privire mai detaliată asupra subiectului studiat.

Ce este un doctorat în economie de mediu? Acest domeniu de studiu este un subset al economiei generale și se concentrează asupra problemelor de mediu. Durabilitatea și binele public sunt posibile concentrate pentru acest grad, dar studenții pot studia, de asemenea, evaluarea și diferite cicluri biogeochimice. Cursurile pot acoperi impactul reglementărilor de mediu asupra producției de energie și a cotelor de poluare. O înțelegere a producției de energie și a costurilor acesteia este esențială pentru începerea acestui program de studii.

Competențele analitice utilizate pentru atingerea acestui doctorat pot fi aplicate în altă parte a vieții. Câștigarea unui doctorat poate beneficia, de asemenea, viața profesională, făcându-vă un prim candidat pentru promovare și o majorare.

În funcție de școala pe care o alegeți și de locul unde se află, costul unui doctorat în economie de mediu poate varia. Granturile și alte fonduri pot contribui la costurile de școlarizare, taxe și cărți. Locuințele pot fi, de asemenea, un factor de buget dacă intenționați să vă apropiați de școală.

Economia mediului înconjurător privește zona în care producția de energie este viabilă. Carierele din acest domeniu pot fi găsite împreună cu producătorii, centralele energetice, locurile de învățare superioară și grupurile de reglementare. O înțelegere avansată a ciclurilor energetice globale poate, de asemenea, califica un absolvent pentru o poziție într-o agenție internațională pentru protecția mediului. Un beneficiar de doctorat poate de asemenea să-și continue studiile într-un mediu de laborator sau academic.

Decideți ce fel de accent doriți pentru doctoratul dvs. în economie de mediu pentru a vă ajuta să vă restrângeți opțiunile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Doctorat în Spiritul Antreprenorial în Domeniul Mediului

Open University of Taras Shevchenko National University
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 anii January 2019 Ucraina Kiev + 1 mai mult

Una dintre cele mai bune universități din lume și 200 de ani. Programul de Doctorat în domeniul antreprenoriatului ecologic este oferit la Departamentul de Management de Mediu și Antreprenoriat al Facultății de Economie al Universității Naționale "Taras Șevcenko" din Kiev - Open University. Domeniile de cercetare pentru programul de doctorat în domeniul antreprenorialului de mediu cuprind principiile metodologice și teoretice ale antreprenoriatului ecologic și ale activităților comerciale și logistice. Un alt domeniu important de cercetare este dezvoltarea inovativă a activităților antreprenoriale. [+]

Una dintre cele mai bune universități din lume și 200 de ani. Programul de doctorat în domeniul antreprenoriatului ecologic Este oferit la Departamentul de Management de Mediu și Antreprenoriat al Facultății de Economie la Universitatea Națională Taras Șevcenko din Kiev - Universitatea Deschisă.

Domeniile de cercetare pentru programul de doctorat în domeniul antreprenorialului de mediu cuprind principiile metodologice și teoretice ale antreprenoriatului ecologic și ale activităților comerciale și logistice. Un alt domeniu important de cercetare este dezvoltarea inovativă a activităților antreprenoriale.

Un proiect de doctorat pentru cercetare în domeniul antreprenoriatului ecologic se va concentra pe descoperirea factorilor determinanți în detaliu, împreună cu procesele de acțiune durabilă ca antreprenori. În ultimii ani, este nevoie urgentă de studierea factorilor determinanți și a rezultatelor acțiunilor antreprenoriale. Teza va trebui să se refere la procesele și dinamica antreprenoriatului durabil și la rolul instituțiilor guvernamentale și al companiilor private în motivarea sau restrângerea unor astfel de acțiuni. Conceptul de durabilitate este considerat unul crucial pentru cercetarea în domeniul managementului și, în special, pentru antreprenoriatul ecologic.... [-]