Doctorat în Economie în Austria

Compară Programe de Doctorat în Economie în Austria 2018

Economie

Câștigul salarial un doctorat necesită un studiu extins și efort mental intens. Un doctorat este un studiu academic pe care sa te concentrezi pentru patru la șase ani după ce a obținut diploma de master dvs., și care duce, în cazul în care de succes, pentru un grad de doctorat, cel mai înalt grad academic.

Cu condiția economică dinamică actuală, care este experimentat în întreaga lume, fiind un analist economic internațional necesită acest nivel de cadre universitare pentru a da un sfat precise, concrete și precise cu privire la liniile directoare pentru a lua atunci când vine cu atât măsuri monetare și fiscale de soluții economice .

Dacă sunteți de gândire de a promova educația într-o instituție, în care excelența academică este respectată, atunci Austria oferă cea mai bună destinație. Aceste instituții se bazează astfel de cercetare care să permită studenților pentru a obține idei cu privire la modul în care rezolva probleme reale.

Programe Doctorale de Top în Economie în Austria 2018

Citește Mai Mult

Doctor în științe Economice Agricole

University of Göttingen
Campus Cu normă întreagă October 2018 Austria Innsbruck

Programul de doctorat-"Agricultural Economics" (J-PPAE) este oferit în comun de către Georg-August-Universität din Goettingen (Germania) și Universidad de Talca (Chile). [+]

Programul de doctorat Comun între Chile și Germania

Programul de doctorat-"Agricultural Economics" (J-PPAE) este oferit în comun de către Georg-August-Universität din Goettingen (Germania) și Universidad de Talca (Chile). Prin participarea la unul din programele noastre, noastre doctoranzi beneficiază de Facultatea de Agricultură foarte bine incrucisata internațional și reputația sa excelentă. Nostru de doctorat-orientate spre program de cercetare "Agricultural Economics" este dedicat pentru a combina cunoștințele teoretice de teme agricole cu soluții practice. Noi oferim obține o educație foarte bine distins în agro-business și domeniile sale învecinate de studiu. Pe lângă aceasta, Gottingen nu are doar o universitate, Gottingen este o universitate, așa că a fost spus în ultimii 270 de ani. Asta înseamnă că: în fiecare al treilea centru rezident este un student, orașul este plin de viață, tineri și nu prea mare - totul este aproape. În Göttingen nu îndeplinesc numai prieteni în sala de curs, veți obține în contact cu ei pe străzile din centrul orașului, la concerte, în teatru, la sport și în numeroasele cafenele și baruri. A studia în Göttingen este în mod tradițional, orientat pe plan internațional. Motto-ul este tema "studiază în timp ce bine îngrijit". Göttingen este un oraș adorabil, în care piatra la sol a fost pus in mai multe cariere.... [-]