Doctorat în Economie în Serbia

Compară Programe de Doctorat în Economie în Serbia 2019

Economie

Doctorat este un grad de doctorat, denumit în mod special un "Doctor of Philosophy " grad. Acest lucru este înșelătoare, deoarece titularii de doctorat nu sunt neapărat filosofi (cu excepția cazului în care a obținut diploma în filozofie!). Asta a spus, beneficiarii de doctorat sunt în măsură să se angajeze în experimente mentale, motiv de probleme, și de a rezolva problemele într-un mod sofisticat.

Studiul economiei este unul foarte valoros pentru societatea de astăzi. Principiile economice pot fi aplicate la o varietate largă de instituții care includ asistența medicală, guvernul, finanțele, afacerile, politica și chiar și religia. Toate aceste agenții necesită timp și cheltuieli și pot așadar fi privite printr-o prismă economică.

Serbia (sârbă: Србија, Srbija) este o țară situată în Balcani, în Europa de Sud. În timpul verii turistii iubesc petrecerea timpului lor de la Belgrad și bucurați-vă de natura de multe parcuri naționale din întreaga țară. Cetățeni majoritatea statelor europene nu au nevoie de viză pentru a intra Serbia.

Programe Doctorale de Top în Economie în Serbia 2019

Citește Mai Mult

Doctor în științe economice agricole

University of Göttingen
Campus Cu normă întreagă October 2019 Serbia Belgrade

Programul de doctorat-"Agricultural Economics" (J-PPAE) este oferit în comun de către Georg-August-Universität din Goettingen (Germania) și Universidad de Talca (Chile). [+]

Programul de doctorat Comun între Chile și Germania

Programul de doctorat-"Agricultural Economics" (J-PPAE) este oferit în comun de către Georg-August-Universität din Goettingen (Germania) și Universidad de Talca (Chile). Prin participarea la unul din programele noastre, noastre doctoranzi beneficiază de Facultatea de Agricultură foarte bine incrucisata internațional și reputația sa excelentă. Nostru de doctorat-orientate spre program de cercetare "Agricultural Economics" este dedicat pentru a combina cunoștințele teoretice de teme agricole cu soluții practice. Noi oferim obține o educație foarte bine distins în agro-business și domeniile sale învecinate de studiu. Pe lângă aceasta, Gottingen nu are doar o universitate, Gottingen este o universitate, așa că a fost spus în ultimii 270 de ani. Asta înseamnă că: în fiecare al treilea centru rezident este un student, orașul este plin de viață, tineri și nu prea mare - totul este aproape. În Göttingen nu îndeplinesc numai prieteni în sala de curs, veți obține în contact cu ei pe străzile din centrul orașului, la concerte, în teatru, la sport și în numeroasele cafenele și baruri. A studia în Göttingen este în mod tradițional, orientat pe plan internațional. Motto-ul este tema "studiază în timp ce bine îngrijit". Göttingen este un oraș adorabil, în care piatra la sol a fost pus in mai multe cariere.... [-]