PHDSTUDIES.RO

Compară 3 Doctorate în Educație fizică

Doctoratul este abrevierea pentru doctor în filosofie și reprezintă cel mai înalt grad disponibil în mediul academic. Un doctorat poate dura patru sau mai mulți ani pentru a finaliza, iar timpul depinde în mare măsură de subiectul pe care îl alegeți să îl studiați.

Deci, ce este doctoratul în educația fizică? Acest subiect studiază activitățile fizice într-o școală sau în carieră, de la clase obligatorii active la sporturi profesionale. Câștigarea unui doctorat în educația fizică înseamnă efectuarea de cercetări privind anatomia umană și modul în care diferitele stări și activități își lasă amprenta. Unele sub-câmpuri privesc activitatea fizică, deoarece se referă la știință, societate și cultură.

În cadrul unui program de doctorat în domeniul educației fizice, învățați abilități cum ar fi munca în echipă, atenția la detalii și multitasking. Lucrul în echipă, în mod special, poate fi util pentru organizarea altora spre un scop comun, în timp ce alte aptitudini dobândite în program vă pot ajuta să deveniți mai eficienți în activitățile dvs. zilnice.

Costul unui doctorat în educația fizică poate fi, de obicei, compensat printr-o bursă. O bursă este o altă modalitate comună de a plăti pentru acest tip de program. Aceste fonduri pot fi utilizate pentru a acoperi cărțile, taxele de școlarizare, taxele de curs și o varietate de alte costuri suportate în timpul studierii.

Ca și în cazul oricărui absolvent al unui program de doctorat, puteți urma un loc de muncă la o universitate ca membru al facultății sale. Specifică pentru educația fizică, pot fi disponibile posturi la niveluri mai mici decât universitățile sau în sporturile profesionale. Un cercetător cu cunoștințe despre corpul uman ar putea, de asemenea, să exploreze noi echipamente sportive și să optimizeze antrenamentele. Pentru astfel de activități, puteți căuta o poziție în cercetare și dezvoltare pentru un producător de produse sportive.

Majoritatea școlilor, în special cele cu echipe sportive proprii, au un departament de educație fizică. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Educație fizică Filter

Doctor în Kinantropologie

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
Campus Online & Campus Combinate La zi 4 ani Octombrie 2019 Republica Cehă Prague + 1 mai mult

Programul de studii este realizat în cadrul domeniului științei kinantropologiei. Kinantropologia este un domeniu multidisciplinar de știință care se ocupă de efectele complexe ale activității fizice intenționate și spontane asupra dezvoltării personalității umane în contextul bio-psiho-social și în condițiile educației fizice și sportului, fizioterapiei, educației fizice de sănătate, inclusiv a managementului eficient al acestora.

Doctor în științe exercițiu și educație fizică

University of Nicosia
Campus La zi Part time 3 - 8 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Universitatea din Nicosia oferă Programul de doctorat în Exercițiu Știință și Educație Fizică care să conducă la un doctorat. Programul este conceput pentru a oferi cunoștințe științifice la cel mai înalt nivel și pregăti studenții pentru cariere în domeniul de învățământ superior, de cercetare științifică și în domeniul științific de exercitii si de educatie fizica.

Doctor în Inginerie și Științe Fizice

Heriot-Watt University Dubai
Campus La zi 3 ani Septembrie 2020 Emiratele Arabe Unite Academic City

Școala de Inginerie și Științe Fizice pune o valoare foarte mare pentru a permite oamenilor să obțină un doctorat (doctor în filozofie) prin cercetare și este încântat să poată extinde această facilitate studenților din campusul Dubai. Inițial, cei care sunt interesați să întreprindă un proiect în zona largă a energiei sunt încurajați să aplice. Aceasta poate include energia regenerabilă, utilizarea energiei și conservarea energiei, precum și materiale îmbunătățite pentru producerea și conversia de energie (de exemplu, dezvoltarea acoperirilor din carbură de nanocompozite).