Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 3 Doctorate în Educație specială

Un doctorat este acreditarea de vârf oferită de universități și este, de obicei, necesară pentru funcțiile de facultate și alte roluri specializate. Acest grad necesită ani de cursuri, cercetări și scrieri originale. Elevii trebuie să contribuie la baza de cunoștințe a disciplinei lor în vederea absolvirii.

Ce este un doctorat în învățământul special? Studiile avansate în acest domeniu pregătesc studenții să dezvolte sau să conducă programe educaționale speciale. Cursurile oferă un background în metodele de predare, legile și cerințele. Doctoranzii pot evalua starea actuală și rezultatele programelor sau inițiativelor educaționale speciale și pot experimenta noi abordări, cum ar fi sistemele gradate sau strategiile inclusive.

Urmărirea unui doctorat în învățământul special permite studenților doctoranzi să înțeleagă metodele de predare care pot ajuta și promova propriile învățări, precum și lucrul cu educația altora. Abilitățile de rezolvare a problemelor la un nivel avansat și de a face informațiile mai accesibile pot ajuta absolvenții să urmărească obiective personale și profesionale.

Programele de doctorat implică aproximativ trei până la cinci ani de cursuri și cercetări independente. Studenții potențiali ar trebui să exploreze fondurile disponibile prin intermediul universităților și să solicite burse, burse sau granturi oferite de fundații externe, cu o participare la dezvoltarea acestui domeniu.

O nevoie crescândă de profesori de educație specială stimulează piața forței de muncă pentru colegiu și facultate. Absolvenții cu doctorat în învățământul special pot, de asemenea, să lucreze ca consultanți sau specialiști pentru districtele școlare. Ele pot găsi, de asemenea, locuri de muncă la fundații sau organizații dedicate sprijinirii studenților cu cerințe de învățare specializate, asumându-și roluri precum directorii de programe și coordonatorii curriculei.

Un număr de universități oferă un doctorat în învățământul special. Este o idee bună să cântăriți opțiunile disponibile atunci când decideți să vă înscrieți la o universitate din apropiere, o școală situată într-o altă regiune sau o țară sau un curs online de studiu. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

3 Rezultate din Educație specială

Charles University Faculty of Education

Absolvent al programului de studii doctorale Învățământul special este dotat cu cunoștințe teoretice și abilități de cercetare în domeniul educației speciale. Absolventul ... [+]

Caracteristicile studiilor

Conținutul studiilor doctorale se concentrează în principal pe creșterea participării persoanelor cu dizabilități în societate, precum și pe îmbunătățirea calității vieții lor. O atenție deosebită este acordată aspectelor sociale.

Ph.D. Programul de studiu oferă educație într-un spectru larg de discipline de învățământ special. Elevii programului sunt pregătiți să dezvolte disciplina științifică a învățământului special în noua perspectivă menționată și să rezolve problemele actuale legate de calitatea vieții persoanelor cu dizabilități.

Cursurile individuale acoperă, de asemenea, aspectele de actualitate ale educației speciale în contextul internațional.... [-]

Republica Cehă Prague
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Programul Doctor în Educație în Leadership Organizațional dezvoltă capacitatea cursantului de a genera noi cunoștințe și de a aplica în mod responsabil cunoștințele pentr ... [+]

Programul Doctor în Educație în Leadership Organizațional dezvoltă capacitatea cursantului de a genera noi cunoștințe și de a aplica în mod responsabil cunoștințele pentru a obține entități performante care permit angajaților organizației și urmașilor să crească și să se dezvolte la întregul lor potențial. Elevii vor studia principalele corpuri de literatură în conducere, vor reflecta critic asupra teoriei existente și vor identifica aplicațiile adecvate ale teoriei în educație, afaceri și alte culturi organizaționale.

Elevii vor dezvolta expertiza în cercetarea academică și organizațională prin studiul metodologiilor statistice și de cercetare. Programul de studiu este în concordanță cu misiunea Grand Canyon University a dezvolta cursanții care sunt cetățeni globali, gânditori critici, comunicatori eficienți și lideri responsabili. Gradele care câștigă doctoratul educației în leadership organizațional cu un accent în educația specială vor avansa studiul conducerii în domeniul educației speciale, cu o abordare aprofundată bazată pe cercetare pentru a facilita abilitățile de conducere și rolul de profesionist strategic.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UAEU United Arab Emirates University

Doctoratul concentrarea în educație specială este concepută pentru a oferi profesorilor, administratorilor, părinților și furnizorilor de servicii mintale, de sănătate sa ... [+]

Conferențiar doctor în filosofie (doctorat): Educație specială

Doctoratul concentrarea în educație specială este concepută pentru a oferi profesorilor, administratorilor, părinților și furnizorilor de servicii mintale, de sănătate sau servicii sociale oportunitatea unică de a-și dezvolta abilitățile de gândire reflectorizantă și abilitățile de leadership pe aplicarea celor mai bune practici pe o gamă diversă de dizabilități și să se angajeze în probleme, practici și preocupări educaționale critice. Doctoratul concentrare în educație specială, răspunde nevoilor academice și profesionale atât ale personalului școlar, cât și al agenției, care dețin în prezent sau doresc să urmărească funcții de conducere în educația specială. Studenții noștri sunt oameni, care caută o carieră în academie sau în cercetare pe teren; sunt specializați în probleme și politici guvernamentale; agenții publice și private directe; și sunt consultanți și avocați în educația specială. Unul dintre obiectivele noastre este să îi sprijinim pe absolvenții noștri să caute poziții academice ca facultate la colegii și universități. Programul implică lucrări teoretice și practice de curs, seminarii, activități de cercetare și experiențe de teren care oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru îndeplinirea efectivă a pozițiilor de conducere. Doctoratul concentrarea în programul de educație specială necesită includerea cursurilor de doctorat de bază (30 de credite) și a cursurilor de cercetare / disertație (30 de credite). Cursurile pot fi selectate dintre opțiunile generale ale Educației Speciale din curriculum, leadershipul educațional și diversitate, precum și din opțiunile de concentrare în Tehnologia Asistentă (AT), cursanți supradotați, dizabilități ușoare / moderate și instruire / evaluare.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Ain
August 2020
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză