PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Educație specială

Un doctorat este acreditarea de vârf oferită de universități și este, de obicei, necesară pentru funcțiile de facultate și alte roluri specializate. Acest grad necesită ani de cursuri, cercetări și scrieri originale. Elevii trebuie să contribuie la baza de cunoștințe a disciplinei lor în vederea absolvirii.

Ce este un doctorat în învățământul special? Studiile avansate în acest domeniu pregătesc studenții să dezvolte sau să conducă programe educaționale speciale. Cursurile oferă un background în metodele de predare, legile și cerințele. Doctoranzii pot evalua starea actuală și rezultatele programelor sau inițiativelor educaționale speciale și pot experimenta noi abordări, cum ar fi sistemele gradate sau strategiile inclusive.

Urmărirea unui doctorat în învățământul special permite studenților doctoranzi să înțeleagă metodele de predare care pot ajuta și promova propriile învățări, precum și lucrul cu educația altora. Abilitățile de rezolvare a problemelor la un nivel avansat și de a face informațiile mai accesibile pot ajuta absolvenții să urmărească obiective personale și profesionale.

Programele de doctorat implică aproximativ trei până la cinci ani de cursuri și cercetări independente. Studenții potențiali ar trebui să exploreze fondurile disponibile prin intermediul universităților și să solicite burse, burse sau granturi oferite de fundații externe, cu o participare la dezvoltarea acestui domeniu.

O nevoie crescândă de profesori de educație specială stimulează piața forței de muncă pentru colegiu și facultate. Absolvenții cu doctorat în învățământul special pot, de asemenea, să lucreze ca consultanți sau specialiști pentru districtele școlare. Ele pot găsi, de asemenea, locuri de muncă la fundații sau organizații dedicate sprijinirii studenților cu cerințe de învățare specializate, asumându-și roluri precum directorii de programe și coordonatorii curriculei.

Un număr de universități oferă un doctorat în învățământul special. Este o idee bună să cântăriți opțiunile disponibile atunci când decideți să vă înscrieți la o universitate din apropiere, o școală situată într-o altă regiune sau o țară sau un curs online de studiu. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Educație specială Filter

Doctor în filozofie (doctorat) în educație specială

UAEU United Arab Emirates University
Doctorat
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
28 Feb 2021
Engleză
Campus

Doctoratul concentrarea în educație specială este concepută pentru a oferi profesorilor, administratorilor, părinților și furnizorilor de servicii mintale, de sănătate sau ser ...

Citeste mai mult

Doctor în învățământul special

Charles University Faculty of Education
Doctorat
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Absolvent al programului de studii doctorale Învățământul special este dotat cu cunoștințe teoretice și abilități de cercetare în domeniul educației speciale. Absolventul este ...

Citeste mai mult