PHDSTUDIES.RO

Compară 3 Doctorate în Educație specială

Un doctorat este acreditarea de vârf oferită de universități și este, de obicei, necesară pentru funcțiile de facultate și alte roluri specializate. Acest grad necesită ani de cursuri, cercetări și scrieri originale. Elevii trebuie să contribuie la baza de cunoștințe a disciplinei lor în vederea absolvirii.

Ce este un doctorat în învățământul special? Studiile avansate în acest domeniu pregătesc studenții să dezvolte sau să conducă programe educaționale speciale. Cursurile oferă un background în metodele de predare, legile și cerințele. Doctoranzii pot evalua starea actuală și rezultatele programelor sau inițiativelor educaționale speciale și pot experimenta noi abordări, cum ar fi sistemele gradate sau strategiile inclusive.

Urmărirea unui doctorat în învățământul special permite studenților doctoranzi să înțeleagă metodele de predare care pot ajuta și promova propriile învățări, precum și lucrul cu educația altora. Abilitățile de rezolvare a problemelor la un nivel avansat și de a face informațiile mai accesibile pot ajuta absolvenții să urmărească obiective personale și profesionale.

Programele de doctorat implică aproximativ trei până la cinci ani de cursuri și cercetări independente. Studenții potențiali ar trebui să exploreze fondurile disponibile prin intermediul universităților și să solicite burse, burse sau granturi oferite de fundații externe, cu o participare la dezvoltarea acestui domeniu.

O nevoie crescândă de profesori de educație specială stimulează piața forței de muncă pentru colegiu și facultate. Absolvenții cu doctorat în învățământul special pot, de asemenea, să lucreze ca consultanți sau specialiști pentru districtele școlare. Ele pot găsi, de asemenea, locuri de muncă la fundații sau organizații dedicate sprijinirii studenților cu cerințe de învățare specializate, asumându-și roluri precum directorii de programe și coordonatorii curriculei.

Un număr de universități oferă un doctorat în învățământul special. Este o idee bună să cântăriți opțiunile disponibile atunci când decideți să vă înscrieți la o universitate din apropiere, o școală situată într-o altă regiune sau o țară sau un curs online de studiu. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Educație specială Filter

Doctor în învățământul special

Charles University Faculty of Education
Campus Online & Campus Combinate La zi 4 ani Octombrie 2019 Republica Cehă Prague + 1 mai mult

Absolvent al programului de studii doctorale Învățământul special este dotat cu cunoștințe teoretice și abilități de cercetare în domeniul educației speciale. Absolventul este pregătit să lucreze în domeniul cercetării științifice și să participe la educația studenților.

Ed. D. în conducerea organizațională cu accent pe educația specială

Grand Canyon University
Campus La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 mai mult

Programul Doctor în Educație în Leadership Organizațional dezvoltă capacitatea cursantului de a genera noi cunoștințe și de a aplica în mod responsabil cunoștințele pentru a obține entități performante care permit angajaților organizației și urmașilor să crească și să se dezvolte la întregul lor potențial. Elevii vor studia principalele corpuri de literatură în conducere, vor reflecta critic asupra teoriei existente și vor identifica aplicațiile adecvate ale teoriei în educație, afaceri și alte culturi organizaționale.

Doctor în învățământul special

UAEU United Arab Emirates University
Campus La zi Part time 4 ani August 2020 Emiratele Arabe Unite Al Ain + 1 mai mult

Doctoratul concentrarea în educație specială este concepută pentru a oferi profesorilor, administratorilor, părinților și furnizorilor de servicii mintale, de sănătate sau servicii sociale oportunitatea unică de a-și dezvolta abilitățile de gândire reflectorizantă și abilitățile de leadership pe aplicarea celor mai bune practici pe o gamă diversă de dizabilități și să se angajeze în probleme, practici și preocupări educaționale critice. Doctoratul concentrare în educație specială, răspunde nevoilor academice și profesionale atât ale personalului școlar, cât și al agenției, care dețin în prezent sau doresc să urmărească funcții de conducere în educația specială.