Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Doctorate în Educație timpurie

Un doctorat este o diplomă pe care unii studenți continuă să le urmeze după finalizarea programelor de licență și masterat. Pentru a obține un doctorat, studenții trebuie să efectueze cercetări inițiale și să le prezinte într-o teză. Unele instituții pot cere studenților să completeze cursuri înainte de a începe disertațiile.

Ce este un doctorat în educația timpurie a copiilor? O diplomă de doctorat în domeniul educației oferă studenților posibilitatea de a-și manifesta interesul față de învățământul copiilor dincolo de sala de clasă. Domeniile potențiale de cercetare includ rolul învățământului primar în psihologia dezvoltării, literatura copiilor și modul în care afectează capacitatea de învățare pre-adolescentă sau modalitățile de integrare a educației fizice în săli de clasă din ce în ce mai dependente de tehnologie. Cursurile ar putea ajuta doctoranzii cu abilitățile lor de cercetare și scriere, precum și să le introducă în probleme majore în învățământul elementar.

Elevii care au obținut un doctorat în acest domeniu pot găsi că cunoștințele lor despre problemele complexe din învățământul primar îi fac mai potrivite pentru posturile legate de administrația școlară. Abilitățile de cercetare și scriere create de la scrierea unei disertații pot fi transferate în alte cariere și domenii ale vieții. Aspectul pedagogic al programului de doctorat oferă studenților o perspectivă asupra tendințelor din clasă.

Programele de doctorat pot dura mai mulți ani, iar prețurile diferă în funcție de alegerea instituției. Comunicarea cu universitatea oferă în mod direct o idee despre cât costă programul.

Cu acest grad, studenții pot fi capabili să urmeze o carieră ca consultanți pentru educație pentru districtele școlare sau factorii de decizie politică, administratori în fruntea ierarhiilor școlare sau ca cercetători în pedagogia timpurie a copiilor. Mulți studenți care își câștigă doctoratul aleg să devină profesori. Acestea pot fi în măsură să supravegheze în mod direct programele de educație timpurie și să-și aplice cercetarea în disertație curriculum-ului din lumea reală. Este posibil să fie capabili să antreneze profesori sau să lucreze cu organizații non-profit care se ocupă de educația tinerilor defavorizați.

Programele de doctorat în educația timpurie pot fi disponibile în apropierea dvs., într-o locație nouă și interesantă sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Educație timpurie

University College of Southeast Norway

USN ofera un doctorat în formare de cercetare în domeniul resurselor pedagogice și a proceselor de învățare la grădiniță și la școală. Programul a fost acreditat în toamn ... [+]

Doctorat în formare în cercetare în resurse pedagogice și procesele de învățare la grădiniță și școală

USN ofera un doctorat în formare de cercetare în domeniul resurselor pedagogice și a proceselor de învățare la grădiniță și la școală. Programul a fost acreditat în toamna anului 2012.

Programul trebuie:

Să fie în prim-planul cunoașterii în domeniul cercetării naționale și internaționale privind resursele pedagogice și semnificația lor pentru procesele de învățare și rezultatele la grădiniță, școală și de formare a cadrelor didactice Să contribuie la dezvoltarea teoriei și a cunoștințelor relevante pentru practica profesională în grădinițe și școli Să contribuie la analiza, dezvoltarea și reformarea practicilor stabilite în domeniul pedagogic ... [-]
Norvegia Drammen Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten  + 4 Mai mult
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză