close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Educație timpurie

Un doctorat este o diplomă pe care unii studenți continuă să le urmeze după finalizarea programelor de licență și masterat. Pentru a obține un doctorat, studenții trebuie să efectueze cercetări inițiale și să le prezinte într-o teză. Unele instituții pot cere studenților să completeze cursuri înainte de a începe disertațiile. Ce este un doctorat în educația timpurie a co… Citeste mai mult

Un doctorat este o diplomă pe care unii studenți continuă să le urmeze după finalizarea programelor de licență și masterat. Pentru a obține un doctorat, studenții trebuie să efectueze cercetări inițiale și să le prezinte într-o teză. Unele instituții pot cere studenților să completeze cursuri înainte de a începe disertațiile.

Ce este un doctorat în educația timpurie a copiilor? O diplomă de doctorat în domeniul educației oferă studenților posibilitatea de a-și manifesta interesul față de învățământul copiilor dincolo de sala de clasă. Domeniile potențiale de cercetare includ rolul învățământului primar în psihologia dezvoltării, literatura copiilor și modul în care afectează capacitatea de învățare pre-adolescentă sau modalitățile de integrare a educației fizice în săli de clasă din ce în ce mai dependente de tehnologie. Cursurile ar putea ajuta doctoranzii cu abilitățile lor de cercetare și scriere, precum și să le introducă în probleme majore în învățământul elementar.

Elevii care au obținut un doctorat în acest domeniu pot găsi că cunoștințele lor despre problemele complexe din învățământul primar îi fac mai potrivite pentru posturile legate de administrația școlară. Abilitățile de cercetare și scriere create de la scrierea unei disertații pot fi transferate în alte cariere și domenii ale vieții. Aspectul pedagogic al programului de doctorat oferă studenților o perspectivă asupra tendințelor din clasă.

Programele de doctorat pot dura mai mulți ani, iar prețurile diferă în funcție de alegerea instituției. Comunicarea cu universitatea oferă în mod direct o idee despre cât costă programul.

Cu acest grad, studenții pot fi capabili să urmeze o carieră ca consultanți pentru educație pentru districtele școlare sau factorii de decizie politică, administratori în fruntea ierarhiilor școlare sau ca cercetători în pedagogia timpurie a copiilor. Mulți studenți care își câștigă doctoratul aleg să devină profesori. Acestea pot fi în măsură să supravegheze în mod direct programele de educație timpurie și să-și aplice cercetarea în disertație curriculum-ului din lumea reală. Este posibil să fie capabili să antreneze profesori sau să lucreze cu organizații non-profit care se ocupă de educația tinerilor defavorizați.

Programele de doctorat în educația timpurie pot fi disponibile în apropierea dvs., într-o locație nouă și interesantă sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
University College of Southeast Norway
Drammen, Norvegia +7 Mai mult

USN ofera un doctorat în formare de cercetare în domeniul resurselor pedagogice și a proceselor de învățare la grădiniță și la școală. Programul a fost acreditat în toamna anu ... +

USN ofera un doctorat în formare de cercetare în domeniul resurselor pedagogice și a proceselor de învățare la grădiniță și la școală. Programul a fost acreditat în toamna anului 2012. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici