Filter
Doctorat
Norvegia Drammen Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Doctorate în Educație timpurie 2019/2020 in Drammen în Norvegia

Câștigul salarial un doctorat necesită un studiu extins și efort mental intens. Un doctorat este un studiu academic pe care sa te concentrezi pentru patru la șase ani după ce a obținut diploma de master dvs., și care duce, în cazul în care de succes, pentru un grad de doctorat, cel mai înalt grad academic.

copilărie timpurie se referă la stadiile juvenile de dezvoltare de la copilarie la vârsta de aproximativ opt ani. Pe parcursul acestei etape, copiii învață și să dezvolte în mai multe moduri importante, dintre care unele au efecte pe termen lung asupra modului mature in adolescenta si la maturitate copii.

Norvegia (Norge) este mai vestic, nordic - și, de fapt, est - de cele trei țări scandinave. Norvegia este bine cunoscut pentru peisajele sale uimitoare și variate. Fiordurile din vestul țării sunt prizele de lungă și îngustă, flancată pe ambele părți de munți înalți unde marea pătrunde departe interioare. Responsabilitatea finală pentru educație revine cu Ministerul Norvegian al Educației și Cercetării.

Drammen este declarat a fi un oraș industrial în județul Buskerud din Norvegia. Minunile oraș în producerea de cercetatori bune de la diferite institute de învățământ. Acesta este cel mai bun loc pentru studii avansate în artele spectacolului, și munca de cercetare.

Solicită Informații Programe Doctorale în Educație timpurie in Drammen în Norvegia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Educație timpurie, Drammen

Studii
Locație
Norvegia
Drammen
Tip de studiu
Ritm
University College of Southeast Norway

USN ofera un doctorat în formare de cercetare în domeniul resurselor pedagogice și a proceselor de învățare la grădiniță și la școală. Programul a fost acreditat în toamn ... [+]

Doctorat în formare în cercetare în resurse pedagogice și procesele de învățare la grădiniță și școală

USN ofera un doctorat în formare de cercetare în domeniul resurselor pedagogice și a proceselor de învățare la grădiniță și la școală. Programul a fost acreditat în toamna anului 2012.

Programul trebuie:

Să fie în prim-planul cunoașterii în domeniul cercetării naționale și internaționale privind resursele pedagogice și semnificația lor pentru procesele de învățare și rezultatele la grădiniță, școală și de formare a cadrelor didactice Să contribuie la dezvoltarea teoriei și a cunoștințelor relevante pentru practica profesională în grădinițe și școli Să contribuie la analiza, dezvoltarea și reformarea practicilor stabilite în domeniul pedagogic ... [-]
Norvegia Drammen Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten  + 4 Mai mult
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză