PHDSTUDIES.RO

Găsește Doctorate în Educație timpurie 2019/2020 in Drammen în Norvegia

Câștigul salarial un doctorat necesită un studiu extins și efort mental intens. Un doctorat este un studiu academic pe care sa te concentrezi pentru patru la șase ani după ce a obținut diploma de master dvs., și care duce, în cazul în care de succes, pentru un grad de doctorat, cel mai înalt grad academic.

copilărie timpurie se referă la stadiile juvenile de dezvoltare de la copilarie la vârsta de aproximativ opt ani. Pe parcursul acestei etape, copiii învață și să dezvolte în mai multe moduri importante, dintre care unele au efecte pe termen lung asupra modului mature in adolescenta si la maturitate copii.

Norvegia (Norge) este mai vestic, nordic - și, de fapt, est - de cele trei țări scandinave. Norvegia este bine cunoscut pentru peisajele sale uimitoare și variate. Fiordurile din vestul țării sunt prizele de lungă și îngustă, flancată pe ambele părți de munți înalți unde marea pătrunde departe interioare. Responsabilitatea finală pentru educație revine cu Ministerul Norvegian al Educației și Cercetării.

Drammen este declarat a fi un oraș industrial în județul Buskerud din Norvegia. Minunile oraș în producerea de cercetatori bune de la diferite institute de învățământ. Acesta este cel mai bun loc pentru studii avansate în artele spectacolului, și munca de cercetare.

Solicită Informații Programe Doctorale în Educație timpurie in Drammen în Norvegia 2019/2020

1 Rezultate din Educație timpurie, Drammen Filter

Doctoratul in formarea de cercetare în domeniul resurselor pedagogice și procesele de învățare la grădiniță și școală

University College of Southeast Norway
Campus La zi Part time Ianuarie 2020 Norvegia Drammen Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten + 6 mai mult

USN ofera un doctorat în formare de cercetare în domeniul resurselor pedagogice și a proceselor de învățare la grădiniță și la școală. Programul a fost acreditat în toamna anului 2012.