54 Doctorat Programe în Emiratele Arabe Unite for 2024

Doctorat Programe în Emiratele Arabe Unite for 2024Filter
    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul doctoratului. Programul în Științe Pământului este de a produce absolvenți care sunt capabili să efectueze cercetări independente în Științe ale Pământului la cele mai înalte niveluri de originalitate și calitate. Gradul va fi acordat studenților care demonstrează o serie de cunoștințe și abilități avansate în fruntea Științelor Pământului și care finalizează o investigație independentă a unui subiect nou de specialitate pentru a prezenta o disertație care abordează o problemă în cercetarea de ultimă oră.

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul Doctorului în Filosofie (Ph.D.) în Informatică este de a produce cercetători foarte bine pregătiți pentru industrie și mediul academic. Programul îi pregătește pe studenți să aplice tehnicile de cercetare și cunoștințele pe care le-au dobândit pentru a rezolva probleme complexe în domeniul informaticii și AI.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
    • Online Spain

    La zi, Part time

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Doctoratul în management, acordat de UCAM, Spania, este conceput pentru directorii care doresc să continue cercetări sau doresc să-și conducă organizațiile către atingerea unor niveluri mai înalte de succes.

    • Academic City, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul ingineresc (ing. Inginerie și energie) combină pregătirea tehnică avansată și de management cu cercetarea la nivel de doctorat în parteneriat cu un partener / sponsor industrial. Proiectele de cercetare vor fi direct relevante pentru planurile strategice ale partenerului dvs. industrial și vor acoperi o gamă largă de subiecte în domeniile de inginerie și energie interrelaționate și critice la nivel global.

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul doctoratului. în programul de matematică este de a produce absolvenți care sunt capabili să efectueze cercetări independente în matematică la cele mai înalte niveluri de originalitate și calitate. Gradul va fi acordat studenților care demonstrează o serie de cunoștințe și abilități avansate în fruntea matematicii și care finalizează o investigație independentă a unui subiect nou de specialitate pentru a prezenta o disertație care abordează o problemă în cercetarea de ultimă oră.

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul doctoratului. în programul de fizică este de a produce absolvenți care sunt capabili să efectueze cercetări independente în științe fizice la cele mai înalte niveluri de originalitate și calitate. Gradul va fi acordat studenților care demonstrează o serie de cunoștințe și abilități avansate în fruntea fizicii și care finalizează o investigație independentă a unui subiect nou de specialitate pentru a prezenta o teză care abordează o problemă în cercetarea de ultimă oră.

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul doctoratului. programul în Robotică este de a pregăti următoarea generație de cercetători de talie mondială, lideri din industrie, cadre universitare și educatori în domeniul roboticii și sistemelor autonome.

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Procesarea limbajului natural (NLP) se concentrează pe dezvoltarea sistemului care permite computerelor să comunice cu oamenii care folosesc limbajul de zi cu zi. Sistemele de generare a limbajului natural convertesc informațiile din baza de date computerizată în limbaj uman lizibil sau audibil și invers. Astfel de sisteme permit, de asemenea, sarcini sofisticate, cum ar fi traducerea între limbi, înțelegerea semantică, rezumarea textului și menținerea unui dialog. Aplicațiile cheie ale algoritmilor NLP includ aplicații interactive de răspuns vocal, traducători automati, asistenți personali digitali (de exemplu, Siri, Cortana, Alexa), chatbot și procesoare de text inteligente.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Chartered Management Institute este singurul organism profesional autorizat dedicat promovării celor mai înalte standarde în management și excelență în leadership. Peste 100.000 de manageri folosesc zilnic serviciile unice CMI. Organizații precum Jaguar, Landrover, Royal Bank of Scotland, Fujitsu, Allianz, Silverstone, Royal Air Force, London South Bank și Royal College of Physicians folosesc certificările Chartered Management Institute pentru a-și certifica profesioniștii.

    • Academic City, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul ingineresc (EngD) în construcții combină pregătirea tehnică avansată și managementul cu cercetarea la nivel de doctorat în parteneriat cu un partener / sponsor din industrie. Proiectele de cercetare vor fi direct relevante pentru planurile strategice ale partenerului dvs. de industrie și vor acoperi o gamă largă de subiecte în domeniile interrelaționate și la nivel global de construcții și inginerie.

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    Proiecte de cercetare pentru vizitarea studenților absolvenți PI are o serie de proiecte de cercetare sponsorizate pentru vizitarea absolvenților (doctoranzi și masteranzi). Un student absolvent de vizită este obligat să petreacă mai multe luni la PI care lucrează sub supravegherea unei facultăți PI.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Doctoratul. în Educație este un program de trei ani bazat pe cercetare. Odată cu ritmul în creștere al tehnologiei și al concurenței pe piață, educația continuă, precum și inovația, au devenit o necesitate pentru susținerea organizațiilor. Programul este conceput pentru a stimula talentul pentru zona de învățământ superior din Malaezia și din alte țări, așa cum este necesar în economia actuală bazată pe cunoaștere.

    • Al Ain, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    54 ore

    În campus

    Engleză

    Programul de doctor în filosofie în informatică și informatică este un program de cercetare interdisciplinară care oferă studenților o oportunitate unică de a studia aplicarea celor mai noi tehnologii informaționale și de calcul într-o vastă varietate de domenii, luând în considerare impactul acestora asupra indivizilor, organizațiilor și societății. Promovează inovații într-o gamă largă de domenii de cercetare, inclusiv de înaltă performanță și calcul paralel, Big Data și Cloud Computing, Internetul obiectelor, proiectarea și analiza rețelelor de generație următoare, informatică bio / sănătate și securitatea cibernetică și a informațiilor. Programul este conceput pentru a pregăti specialiști capabili să ofere conducere și expertiză tehnică necesară sectoarelor guvernamental, privat și academic și să le împuternicească cunoștințele și abilitățile pentru a se dezvolta și a excela în continuare în lumea profesională.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    În campus

    Engleză

    Obiectivul principal al doctoratului. în programul de management antreprenorial din Lincoln University College este de a pregăti studenți calificați pentru cariere în predare și cercetare la nivel universitar și pentru poziții responsabile în afaceri și guvern și să ofere studentului o înțelegere conceptuală solidă a unui set de instrumente de cercetare.

    • Lusaka, Zambia
    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
    • + 3 more

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Transformă-te într-un lider de afaceri cu un doctorat. în Management De la Texila American University .