Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 3 Doctorate în Engleză

Un doctor de filosofie este cel mai înalt grad pe care un student îl poate câștiga. Poate dura doi sau mai mulți ani pentru a câștiga. Programele de doctorat se bazează pe cercetare în loc de cursuri tradiționale și, de obicei, se încheie cu o disertație.

Ce este un doctorat în limba engleză? Un program de doctorat în limba engleză permite studenților să facă un studiu aprofundat al limbii. Elevii pot avea ocazia să se specializeze în dialecte specifice, cum ar fi britanicii sau americanii. Specializările sunt de asemenea oferite de obicei. Acestea pot include literatura, istoria, mass-media, performanța sau tehnologia. Multe programe se pot concentra în principal pe literatură și pe modul în care au evoluat, au schimbat și au influențat culturile vorbite în limba engleză în întreaga istorie. Elevii vor trebui probabil să finalizeze un proiect de cercetare aprofundat sau de studiu și să prezinte o disertație pentru a finaliza un program. Lungimile programelor variază deoarece sunt în general conduse de student și volumul cercetărilor efectuate.

La finalizarea unui program, un absolvent este calificat ca un expert în limba engleză și domeniul său de alegere de specializare. Competențele dobândite într-un program includ critica literară, cunoștințele culturale și abilitățile de cercetare.

Costurile unui program variază ca urmare a programelor de doctorat fiind foarte conduse de studenți. Departamentul financiar al unei școli poate oferi de obicei cea mai bună estimare a costurilor.

După un program de doctorat, absolvenții pot lucra într-o varietate de domenii, deși mulți aleg să intre în predare sau cercetare. Alte posibilități de carieră includ lucrul în jurnalism, publicații, artele plastice și dreptul. Absolvenții pot lucra, de asemenea, în aproape orice industrie datorită managementului, conducerii, scrisului și abilităților de comunicare învățate într-un program de doctorat. Alte opțiuni de carieră includ regizor, asistent social sau copywriter.

Dacă doriți să studiați și să studiați limba engleză, atunci ați putea dori să câștigați un doctorat în limba engleză.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Engleză

University of Johannesburg

Studenții acceptați pentru acest curs trebuie să cerceteze, să scrie și să prezinte o teză completă (aproximativ 220 de pagini), care contribuie la cunoștințe noi în dome ... [+]

Studenții acceptați pentru acest curs trebuie să cerceteze, să scrie și să prezinte o teză completă (aproximativ 220 de pagini), care contribuie la cunoștințe noi în domeniul Studiilor de limba engleză. Supravegherea de specialitate este disponibilă în următoarele domenii de studiu: Studii literare sud-africane și post-colonialism; Editarea textului; Studii medievale, renascentiste și romantice; și ficțiune contemporană

Cerințele de admitere

O diplomă de master în engleză este necesară. Admiterea la doctorat trebuie să fie aprobată de președintele catedrei.

Detalii de contact

Nume: prof. Karen Scherzinger Tel: 011 559 2493 / Email: kscherzinger@uj.ac.za... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lingnan University

Studiile de limba engleză contemporană reprezintă o zonă interesantă de predare și cercetare. Departamentul de limba engleza ofera un program de diploma de onoare si un p ... [+]

Doctor în engleză

Durata: 3 sau 4 ani (Full-time)

Locul: Hong Kong

Studiile de limba engleză contemporană reprezintă o zonă interesantă de predare și cercetare. Departamentul de limba engleză oferă un program de diplome de onoare și un program postuniversitar de studii în limba engleză. Pentru noi, studiile engleze cuprinde studiul literaturii contemporane în limba engleză, studiile lingvistice aplicate și studiile lingvistice. Recunoștem limba engleză ca discurs internațional sau lingua franca, nu mai este o literatură și o limbă care aparține Britaniei și Americii de Nord.

Interesele noastre de cercetare departamentale includ:

General

semioticaTeoria metaforilor... [-]
Hong Kong Tuen Mun
Contactează şcoala
Engleză
La zi
30 - 72 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Southern Mississippi College of Arts and Sciences

Programul de absolvire a limbii engleze la Școala de Științe Umaniste oferă un doctorat. grad, cu accent pe literatură sau scriere creativă. Oferă experiențe de curs și a ... [+]

Programul de absolvire a limbii engleze la Școala de Științe Umaniste oferă un doctorat. grad, cu accent pe literatură sau scriere creativă. Oferă experiențe de curs și ateliere angajate, creând un mediu intelectual viu și dinamic. Programul nostru pune la dispoziție posibilitățile unice de creștere științifică și creativă, oferind clase și forumuri publice despre meserii și critici, în timp ce evidențiază cu mândrie avantajele cărturarilor și scriitorilor creatori care studiază unul lângă altul.

Engleză (scriere creativă)

Dr. Englez cu un accent de scriere creativă permite studenților să își dezvolte scrierea creativă și critica literară, culminând cu o disertație de ficțiune sau poezie. Distincția facultății din Centrul pentru Scriitori oferă ateliere de ficțiune, non-ficțiune și poezie, alături de cursuri în meserii, forme literare și predare scris creativ. Programul este, de asemenea, acasă la Mississippi Review, o revistă literară recunoscută la nivel național. Programele noastre de absolvire acordă o atenție deosebită dezvoltării profesionale, inclusiv publicării academice și creative. Cu accentul său dublu în literatură și scriere creativă, programul englez oferă studenților o experiență hibridă unică în care scriitorii și criticii emergenți studiază alături de alții și lucrează cu specialiști în ambele domenii, pregătind studenții pentru cariere creative, academice și profesionale.... [-]

Statele Unite ale Americii Hattiesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
5 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză